نماینده ایران در اوپک:

ذخیره‌سازی برخی تولیدکنندگان، بازار نفت را شکننده کرده است

گروه اقتصاد: برخی از تولیدکنندگان نفت‌هایشان را به صورت شناور ذخیره‌سازی می‌کنند که موجب شکننده‌شدن بازار نفت شده است. محمدعلی خطیبی،‌ نماینده ایران در اوپک،‌ در گفتگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: بتازگی اعلام می‌شود که نه‌تنها ذخیره‌سازی نفت‌خام توسط کشورهای مصرف‌کننده انجام می‌شود، بلکه کشورهای تولید کننده نیز اقدام به ذخیره‌سازی کرده‌اند.
کد خبر: ۲۳۱۵۶۳

وی درباره احتمال تشکیل نشست فوق‌العاده در ماه فوریه اعلام کرد: چندی پیش رئیس قبلی اجلاس اوپک (شکیب خلیل) در یک اظهارنظر اعلام کرده بود که کشورهای عرب عضو اوپک یک اجلاس اقتصادی در کویت دارند که احتمال دارد کشورهای غیرعرب را نیز دعوت کنیم تا یک اجلاس فوق‌العاده تشکیل شود؛ ولی تا این زمان هیچ‌گونه علائمی که نشان دهد این ایده تحقق پیدا کرده، وجود ندارد وهیچ اطلاعی از سوی رئیس اجلاس یا دبیرخانه به ما نرسیده است.

به گفته او، به دلیل حساس‌بودن شرایط بازار در برهه کنونی بهتر است نشست‌ها در فواصل کمتر برگزار شود زیرا تحولات سریع بازار و مدیریت این بازار بحرانی نیاز به جلسات نزدیک‌تر دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها