رهبر شورشیان کنگو بازداشت شد

رهبر شورشیان جمهوری دموکراتیک کنگو عصر پنجشنبه در جریان درگیری با نیروهای عملیات مشترک ارتش‌های کنگو و رواندا در خاک رواندا بازداشت شد.
کد خبر: ۲۳۱۳۰۵
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جان نوندی" فرمانده پلیس جمهوری دموکراتیک کنگو صبح امروز اعلام کرد که "لوران انکوندا" عصر دیروز در رواندا دستگیر شد.

در بیانیه‌ای که فرمانده پلیس کنگو به امضا رسانده، آمده است: ستاد کل ارتش کنگو و ارتش رواندا به اطلاع عموم مردم می‌رسانند که لوران انکوندا، ژنرال مخلووع ارتش کنگو و سرکرده شورشیان این کشور که به خاک رواندا فرار کرده بود دستگیر شد.

انکوندا گروه شورشی «کنگره ملی مدافع خلق» شورش خود را در سال 2004 به بهانه مبارزه برای دفاع از توتسی‌ها در شرق کنگو به ویژه در مقابل حملات شورشیان هوتوی روآندا که در آن منطقه فعال هستند، آغاز کرد.

این در حالی است که پس از تصرف بخش‌هایی از خاک این کشور در مبارزات ماه گذشته، وی تهدید کرد که شورش خود را تا رسیدن به کینشازا پایتخت کنگو ، ادامه می‌دهد مگر آنکه کابیلا با وی وارد مذاکره شود.

درگیری‌های کنگو از نسل کشی توتسی‌ها در سال 1994 توسط هوتوها در روآندا نشات گرفته که به بروز جنگ سال‌های 1998تا 2003دامن زد.

در پی نقض آتش بس در 28 آگوست و آغاز درگیری‌های مسلحانه میان ارتش و شورشیان به سرکردگی ژنرال انکوندا در تپه‌های استان کیوو و پیشروی شورشیان به سمت گوما، مرکز این استان، ، هزاران نفر خانه‌های خود را ترک کرده و از منطقه گریخته‌اند.

در درگیری‌های دو ماه اخیر در شرق کنگو، صدها تن کشته و 250 هزار تن نیز آواره شده‌اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها