احمدی‌نژاد در گفتگوی تلفنی با خالدمشعل:

استقامت حلقه های پیروزی را تکمیل می کند

رئیس جمهوری اسلامی ایران در گفتگوی تلفنی با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن تبریک به مناسبت پیروزی مقاومت مردم غزه بر رژیم صهیونیستی تصریح کرد:‌ امروز آغاز پیروزی است و با استقامت حلقه های پیروزی تکمیل می شود.
کد خبر: ۲۳۰۲۶۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر محمود احمدی نژاد در گفتگوی تلفنی با خالد مشعل خروج اشغالگران، ‌رفع حصر و بازشدن راهها و گذرگاهها را زمینه ساز تکمیل پیروزیها برشمرد و گفت: ‌امروز فشار برای عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی و باز شدن راهها و محاکمه جنایتکاران صهیونیست و قطع ارتباط با رژیم جعلی صهیونیستی و تحریم کالاهای این رژیم و حامیانش باید از سوی دولتهای اسلامی پیگیری شود.

رئیس جمهور با بیان این که ملت و دولت ایران تا آخر در کنار ملت و دولت فلسطین خواهند بود تاکید کرد:‌ تا زمانی که دلها ایمانی، ‌توکل بر خدا و دستها در دست هم باشد ‌آرمانها و پیروزی محقق می شود.

‌خالد مشعل‌ رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز در این گفتگوی تلفنی با تاکید بر این که به لطف الهی و با مقاومت‌ دشمن به هیچکدام از اهداف خود دست نیافته است ‌تصریح کرد:‌ مقاومت تا بیرون رفتن کامل صهیونیستها و رفع محاصره ادامه دارد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس همچنین از رهبر معظم انقلاب اسلامی،‌ دولت و ملت ایران به خاطر حمایت از مقاومت و ملت مظلوم فلسطین قدردانی کرد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها