به گزارش امروز شنبه ایرنا، رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده بهینه از همه امکانات و توانایی های موجود برای کاهش و روان سازی ترافیک تهران گفت: باید ضمن داشتن افق و راهبردهای بلند مدت، از راهکارها و اقدامات فوری و مدیریت صحیح برای کاهش ترافیک تهران استفاده کرد.
دکتر احمدی نژاد همچنین با اشاره به لزوم جلوگیری از اقدامات موازی در زمینه ترافیک تهران افزود: سهم حمل و نقل عمومی ازجمله اتوبوس رانی باید تا حداکثر ممکن در شهر تهران افزایش یابد.
در این جلسه مقرر شد، ضمن اعمال قانون درباره معاینه فنی خودروها برای جلوگیری از افزایش آلودگی هوا، همه مراکز مجاز ایران خودرو و سایپا که واجد شرایط هستند نیز با هماهنگی راهنمایی و رانندگی و شهرداری تهران خدمات معاینه فنی خودرو به مردم ارائه دهند.
کلیات طرح جامع حمل و نقل تهران در بخش های مختلف چشم انداز ، راهبردها و ضرورت ها نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد این طرح به صورت جامع بررسی و برای تصویب ارائه شود.
همچنین مقرر شد، شهرداری تهران و راهنمایی و رانندگی طرح ها و راهکارهای عملیاتی کوتاه مدت خود را در راستای کاهش ترافیک و تسهیل در جابجایی شهروندان تهرانی ارائه کنند.
در جلسه ویژه بررسی ترافیک تهران که به دعوت رئیس جمهور برگزار می شود؛ شهردار و رئیس شورای شهر تهران، وزرای کشور و صنایع و معادن، قائم مقام وزیر راه و ترابری و رئیس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت، معاون راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی، استاندار تهران، مدیران شهری و جمعی از کارشناسان حضور دارند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم