آرامگاه بقراط را سبزواری‌ها مرمت می‌کنند

گروه شهرستان‌ها: مرمت و بازپیرایی بنای آرامگاه بقراط سبزوار از آبان‌ماه آغاز شده است. به گزارش ایسنا، حشمت‌الله متین‌فر، مدیر اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان سبزوار با اشاره به این‌که چندی پیش از سوی مدیریت شهرستان تصمیم به ایجاد و راه‌اندازی موزه تاریخ پزشکی سبزوار در این بنای تاریخی گرفته شد، ادامه داد: در این زمینه، مقرر شد میراث فرهنگی مرمت و بازسازی اثر، شهرداری سبزوار محوطه‌سازی و ایجاد فضای سبز بین آرامگاه و خیابان بیهق، آموزش و پرورش واگذاری محوطه و سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی نیز تجهیز وسایل موزه را به عهده داشته باشند.بنای یادشده شامل گنبدخانه‌ای است با گنبد گردچین بسیار زیبا که اطراف آن چهار صفه در اضلاع اصلی و چهار فضای جانبی در اضلاع فرعی احداث شده‌اند.
کد خبر: ۲۲۹۳۴۹
تزئینات آجری بالای نقاره‌های اطراف بنا و دو طرف ورودی‌ها که حالت نیم‌ستون پیدا کرده است، موید تاثیر هنر و معماری غرب و رسوخ آن در هنر و معماری ایران دوره قاجاری است.این اثر از جمله آرامگاه‌های دوره قاجار است که درون مجموعه‌ای شامل آرامگاه حکیم و فیلسوف حاج ملاهادی سبزواری، آرامگاه امین‌التجار مشهدی، کاروانسرای حاج فرامرزخان، آب‌انبار حاج کریم، اطراف میدان کارگر که در دوره قاجار محل گورستان و بیرون دروازه نیشابور واقع بوده، ساخته شده است.

این اثر تاریخی و ارزشمند متعلق به دوره قاجار است که در خیابان بیهق و روبه‌روی کاروانسرای حاج فرامرزخان واقع شده و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها