مروری بر فهرست مهمترین فیلمهای تابستان ۲۰۲۶ هالیوود
به گزارش ایرنا، کاظم جلالی در حاشیه جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در واکنش به انتشار خبری مبنی بر احتمال سفر رئیس مجلس به مصر، گفت : چنین سفری اصلا در برنامه کاری لاریجانی وجود نداشته است.
وی افزود: دراجلاس اندونزی قرار شد که تروئیکای بین المجالس آسیایی و برخی از کشورهای همسایه فلسطین مسافرتی به مصر برای رایزنی در مورد رفع حصر گذرگاه رفح و از بین بردن محاصره توسط 3 رئیس مجلس آسیایی به مصر انجام شود، اما با توجه به شرایط کنونی آنها صلاح ندانستند این سفر انجام شود.
جلالی همچنین سفر اخیر لاریجانی به 3 کشور سوریه، لبنان و اردن را مثبت ارزیابی کرد و گفت: هماهنگی میان تروئیکای مجالس آسیایی مناسب بود و نامههایی به دبیرکل سازمان ملل، رئیس بین المجالس آسیایی و آفریقایی، آمریکای لاتین نوشته شد.
مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" در غزه از روحیه مناسبی برخوردار است و توان استمرار مقاومت را کاملا دارا است.
جلالی به ارتکاب فجایع انسانی در شهر غزه توسط رژیم اسراییل اشاره کرد و افزود: مهمترین موضوع بازگشایی گذرگاه رفح است، اگر دولت و ملت مصر دریک هماهنگی مشترک بکوشند تا گذرگاه رفح بازگشایی شود، ارسال کمک های انسانی و دارویی به غزه انجام خواهد شد.
جلالی همچنین با اشاره به آمارهای مجروحان غزه که تا کنون به 3 هزار نفر رسیده، اظهار امیدواری کرد این مجروحان بتوانند از غزه خارج شده و در بیمارستان های کشورهای اسلامی معالجه شوند.
وی همچنین به برگزاری اجلاس اتحادیه بین المجالس اسلامی در آنکارا تاکید کرد و گفت: تا کنون 15 رئیس مجلس، 6 نایب رئیس و بیش از 25 هیات از کشورهای اسلامی برای حضور دراین اجلاس اعلام آمادگی کرده اند.
نماینده شاهرود درمجلس یادآور شد: 9 کشور در کمیته اجرایی این اجلاس عضویت دارند، اما دیگر کشورهای اسلامی هم از برگزاری این اجلاس استقبال کرده اند.
مروری بر فهرست مهمترین فیلمهای تابستان ۲۰۲۶ هالیوود
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک