آواها و مرثیه‌های ایرانی در اربعین حسینی

گروه فرهنگ و هنر: در اربعین حسینی آواها و مرثیه‌های ایرانی و 7 تعزیه در تهران اجرا می‌شود. مدیر گروه نمایش فرهنگستان هنر در پاسخ به این پرسش که چرا این برنامه‌ها در محرم اجرا نمی‌شود، گفت: چون حجم برنامه‌ها در دهه اول محرم زیاد است، خواستیم تا موازی‌کاری با دیگر سازمان‌ها صورت نگیرد.سرسنگی در گفتگو با فارس یادآور شد: در اربعین حسینی به مدت 7 روز اجرای تعزیه و آیین‌های عاشورایی را خواهیم داشت و در این برنامه‌ها از 7 گروه نمایشی برای اجرای تعزیه دعوت می‌شود.
کد خبر: ۲۲۷۸۷۵
وی ادامه داد: از سوی دیگر در اربعین حسینی از سوی سازمان فرهنگی ــ هنری شهرداری تهران مجموعه‌ای از نغمه‌ها و آواهای اقوام مختلف در تهران اجرا می‌شود.

سرسنگی در پایان با تاکید بر این که باید فضا را برای فعالیت مناسب تعزیه‌خوانان فراهم کرد، افزود: در تلاش هستیم تا خانه تعزیه تهران تشکیل و علاوه بر آن باید محلی را آماده کرد تا اسناد فیلم‌ها و تعزیه‌ها در آن نگهداری شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها