زندهیاد حسین حداد که اغلب آثارش به گردآوری آثار در حوزههای مختلف ادبیات اختصاص داشت، در این کتاب 24 اثر از 15 نویسنده عرصه ادبیات عاشورایی را به همراه خلاصهای از زندگینامه و آثار هر نویسنده به چاپ رسانده است.
قیصر امینپور، سیدمهدی شجاعی، فریدون عموزاده خلیلی، داوود غفارزادگان، محمدرضا بایرامی، حمید گروگان، مریم صباغزاده ایرانی، میثاق امیرفجر، زهرا زواریان و... از جمله نویسندگانی هستند که آثاری از آنها برای این مجموعه انتخاب شده است.
«راز سر به مهر» در 2500 نسخه و بهای 3000 تومان منتشر شده است. همچنین این انتشارات «نمایشنامه کوفیان» نوشته حسن باستانی را با نگاهی به حوادث عاشورا در مقطع حرکت و حضور مسلم بن عقیل(ع) به سمت کوفه منتشر کرده است.
نویسنده در این کتاب سعی کرده است روی شخصیتپردازی شخصیتهایی که در واقعه حضور داشتهاند، اما نقش تاریخی چندانی نداشتهاند، کار کند. این کتاب با قیمت 1100 تومان و شمارگان 2500 نسخه منتشر شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم