وی با تاکید بر اهمیت و حساسیت منطقه گفت: برخی ها نمی خواهند هند یک کشور قدرتمند و پیشرفته باشد و همچنین دوکشور پاکستان و ایران و کشورهای منطقه در ثبات و آرامش زندگی کنند.
احمدی نژاد شناسایی ریشه ها و عوامل حادثه تروریستی بمبئی و مجازات آنان را خواستار شد و گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد هر اقدامی را انجام دهد که ریشه کینه و حوادث تروریستی در منطقه محو و میان کشورهای منطقه صلح و برادری برقرار شود.
رییس جمهور همچنین از هوشمندی و خویشتنداری مقامات هندی در حادثه تروریستی قدردانی کرد و گفت: برخی کشورهای فرامنطقه ای ، دوست ندارند که میان ایران ، هند و پاکستان روابط صمیمی وجود داشته باشند.
مانموهان سینگ ، نخست وزیر هند نیز در این مکالمه تلفنی که به ابتکار احمدی نژاد صورت گرفت از ابراز همدردی دولت و ملت ایران درخصوص حادثه تروریستی در بمبئی قدردانی کرد و گفت: سیاست اصولی هند گسترش روابط همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران است.
وی با محکوم کردن این حادثه تروریستی مجازات عاملان این حادثه را خواستار شد و افزود: جمهوری اسلامی ایران خود از قربانیان تروریسم بوده است چرا که مسئله تروریسم مشکلی جهانی است و انتظار داریم این حادثه تروریستی با همکاری کشورهای منطقه ریشه کن شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم