یکشنبه هفته آینده صورت می‌گیرد

معرفی سرمربی تیم فوتبال امید ایران

بهرام افشار زاده دبیر کل کمیته‌ ملی المپیک ایران گفت: یک شنبه سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران را معرفی می‌کنیم.
کد خبر: ۲۲۵۱۶۷

 دبیر کل کمیته‌ ملی المپیک ایران در گفتگو با ایسنا ، ‌اظهار کرد: صبح امروز جلسه ای سه ساعته را با حضور کفاشیان و تاج در کمیته‌ ملی المپیک در ارتباط با تیم ملی فوتبال امید و انتخاب کادرفنی این تیم برگزار کردیم که به نتایج خوبی رسیدیم.

افشارزاده با تاکید بر همکاری بین کمیته‌ ملی المپیک و فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در این دیدار تصمیمی گرفتیم که 5 مربی خوبی ایرانی را برای انتخاب به کمیته‌ مربیان فدرسیون فوتبال معرفی کنیم البته این افراد باید ظرف یکی دو روز آینده برنامه‌های خود را به این کمیته ارائه دهند. ما این موضوع را به این پنج مربی اعلام کردیم.

وی افزود: یکی از این پنج نفر روز یک‌شنبه توسط این کمیته انتخاب خواهند شد. هم‌چنین یک آنالیزور،‌ یک پزشک‌، یک روانشناس بسیار خوب‌، یک دکتر تغذیه و دو نفر مشاور فنی به همراه مربی دروازه‌بانان را به این کمیته اعلام کردیم که به احتمال زیاد این افراد مورد تایید کمیته برای کار در تیم ملی امید قرار خواهند گرفت. نکته دیگر سرپرست تیم ملی امید است که در مورد او هر سه نفر به توافق نهایی رسیدند و روز یک‌شنبه همه‌ی آنها اعلام می‌شوند.

دبیر کل کمیته‌ ملی المپیک درمورد حضور مربی خارجی در راس تیم ملی فوتبال امید گفت: به این نتیجه رسیدیم که به کار گیری مربی خارجی در این روزها اشتباه است. یک مقدار این روزها کار به سمت دلال بازی رفته است. تمام مربیان خوب دنیا را هم اکنون مشغول به کار هستند. ما سه تا شش ماه صبر می کنیم و با مربی ایرانی ادامه خواهیم داد البته مربی خارجی هم در صورتی که شرایط بسیار خوبی داشته باشد به ایران می‌آوریم.

افشارزاده درباره‌ نحوه تشکیل تیم ملی امید هم گفت: ما تا بازی‌های المپیک لندن این تیم را به صورت ویژه حمایت می‌کنیم مرحله‌ اول ما حضور در بازی های آسیایی «گوانگجو» است که بهترین ها را برای این رقابت ها دعوت می‌کنیم در ادامه‌  راه هم هر کدام از بازیکنان جوان خوب باشند درتیم های ملی به روی آنها باز است. امیدواریم که با این شرایط نتایج خوبی در بازی های آسیای و بازی های المپیک کسب کنیم. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها