خودکشی قربانی مضاربه‌ای 1.4 میلیارد دلاری

یک مدیر سرمایه‌گذاری فرانسوی که 4/1 میلیارد دلار به شرکت مضاربه‌ای «برنارد مادوف» سپرده بود ، در دفتر کارش در نیویورک خودکشی کرد.
کد خبر: ۲۲۵۰۱۴

به گزارش بی.بی.سی، پلیس نیویورک اعلام کرد جسد «رنه تیه ری مانیون دولا ویله هوشه» 65 ساله که پشت میز کارش نشسته و رگ‌های هر دو دستش بریده شده بود، پیدا شد. یک ظرف محتوی قرص هم نزدیکش بود، اما یادداشتی درباره خودکشی نگذاشته بود.

«مادوف» بیش از 50 میلیارد دلار پول مردم سراسر جهان را در شرکت مضاربه‌ای خود بالا کشید. شرکت‌های سرمایه‌گذاری بزرگ مانند شرکت «ویله هوشه» بشدت آسیب دیدند.

روزنامه فرانسوی لاتریبون چاپ پاریس نوشت: وی هفته گذشته شب و روز تلاش فراوانی برای نجات پول سرمایه‌گذاران خود به عمل آورد اما موفق نشد.

«ویله هوشه» که متاهل بود اما فرزند نداشت از بنیانگذاران شرکت سرمایه‌گذاری دسترسی بین‌المللی بود.

سرمایه‌گذار دیگری که 2 میلیون دلار به «مادوف» سپرده بود از سازمان‌های مالی ناظر آمریکا شکایت کرده است. «فیلیس مولچاتسکی» ، بازنشسته 61 ساله اهل نیویورک از کمیسیون ناظر بر سهام آمریکا 7/1 میلیون دلار خسارت خواسته است.

این نخستین مورد شکایت از کمیسیون فوق در رابطه با کلاهبرداری عظیم «مادوف» است که هنوز ابعاد واقعی و ماجراهای پشت پرده آن آشکار نشده است.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها