بانک جهانی:

واردات برنج برای ایران به صرفه‌تر است

بانک جهانی در گزارشی با به صرفه دانستن واردات برنج در مقایسه با تولید آن در داخل اعلام کرد: اجرای طرح خودکفایی برنج در ایران سالانه 300 میلیون دلار به این کشور زیان وارد می‌کند.
کد خبر: ۲۲۳۳۹۰
به گزارش فارس، بانک جهانی در گزارشی اعلا‌م کرد: متوسط مصرف برنج در ایران 9/2 میلیون تن در سال است که 6/1 میلیون تن آن در داخل تولید می‌شود و بقیه یعنی 3/1 میلیون تن از طریق واردات تامین می‌شود. چنانچه ایران بخواهد این رقم را هم در داخل تولید کند باید هزینه بیشتری در مقایسه با مبلغ لازم برای واردات آن بپردازد.

بر اساس برآورد بانک جهانی برای تولید 3/1 میلیون تن برنج در داخل ایران باید 900 میلیون دلار هزینه شود. این در حالی است که برای واردات این حجم برنج فقط باید 600 میلیون دلار پرداخت شود.

البته کیفیت برتر برنج تولیدی ایران در مقایسه با برنج‌های وارداتی و همچنین مسائل مربوط به امنیت غذایی در این بررسی مورد لحاظ قرار نگرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها