بهای نفت در بازارهای جهانی همچنان در نوسان است

نوسان قیمتها طی هفته گذشته ادامه داشت و به طور متوسط قیمت نفت خام دبی نسبت به هفته ماقبل با 20سنت افزایش به 33/24 دلار رسید که در کل به استثنای روز دوشنبه در دیگر روزهای هفته قیمت این نفت خام با کاهش همراه بود.
کد خبر: ۲۲۳۳۴
به گزارش ایرنا، قیمت نفت خام دبی که با وضعیت بازار اروپا مرتبط است ، با افزایش 12/1 دلار نسبت به هفته ماقبل همراه بود و به 47/27 دلار رسید. بازار نفت در هفته گذشته بعد از اطمینان بیشتر از چگونگی روند جنگ با روحیه خوش بینانه تری نسبت به آینده عرضه نفت خام روبه رو شد و این امر موجب شد که قیمت روند کاهش را در پیش گیرد ؛ ولی این کاهش برخلاف هفته های گذشته تدریجی بود و حتی به طور متوسط قیمت هفتگی بالاتر از هفته ماقبل بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها