در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
الهام در پاسخ به این پرسش که ارزیابی شما از طرح دولت وحدت ملی چیست؟، اظهارداشت: دولت نهم منتخب مردم، دولتی ملی و متعهد به اصول انقلاب اسلامی و قانون اساسی است و وارد بازی های سیاسی نمی شود.
وی از همگان خواست دولت را وارد منازعات گروهی، باندی و جناحی نکنند چون دولت هیچ گاه به این مسایل ورود نخواهد کرد.
طرح تشکیل دولت وحدت ملی متشکل از نیروهای اصولگرا و اصلاح طلب در انتخابات آینده، از سوی شماری از چهره های برجسته سیاسی مانند "علی اکبر ناطق نوری" مطرح شده و کسانی چون "علی لاریجانی" رییس مجلس و "سیدمحمد خاتمی" رییس جمهور سابق نیز آن دفاع کرده اند، اما در مقابل چهره هایی به ویژه در میان اصولگرایان همچون "حسین شریعتمداری" مدیرمسئول کیهان، "مرتضی نبوی" مدیرمسئول روزنامه رسالت و شماری از نمایندگان مجلس به شدت با آن مخالفند.
در حالی که شماری از اصولگرایان، طرح وحدت ملی را توطئه ای از سوی اصلاح طلبان با هدف دستیابی به قدرت تفسیر کرده اند، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی هفته گذشته از مخالفت اصلاح طلبان با این طرح خبر داد و اظهارداشت:"این طرح را اول آقای ناطق نوری مطرح کرد که جزء اصلاحطلبان نیست. بعد هم آقای لاریجانی مطرح کرد که او هم جزء اصلاحطلبان نیست. بعد هم جامعه روحانیت مبارز با خواست عسگراولادی، باهنر و حبیبی به میدان آمد. فقط وقتی آقای کرباسچی آن را قبول کرد، موج برگشت و گفتند اصلاحطلبان این را مطرح کردهاند؛ در حالی که اصلاحطلبان با این طرح مخالف هستند؛ چرا که این طرح به این معنی است که رئیسجمهور اصولگرا و کابینه مشترک باشد، این طرح آقای ناطق است؛ آن را وارونه نکنید."
در چنین شرایطی، سخنگوی دولت امروز با تاکید بر این که فرصت برای خدمت به مردم برای دولت مغتنم است، اظهارداشت: زمان کار را باید به این امر اختصاص داد. دولت برآمده از ملت و منتخب مردم است، دولتی ملی و متعهد به قانون اساسی و اصول انقلاب اسلامی است که تعهد به ملت دارد و به همین دلیل، وارد بازی های سیاسی و مباحثی مانند طرح دولت وحدت ملی نمی شود.
حمایت دولت از ساخت و ساز
الهام در ادامه کنفرانس خبری چنین در پاسخ به این سوال که با توجه به تلاش های دولت در کاهش قیمت مسکن، آیا قیمت مسکن و تورم در کشور کاهش یافته است، گفت: تلاش های دولت در کاهش قیمت مسکن همچنان ادامه دارد.
وی افزود: قیمت مسکن در کشور به جد شکسته است، قیمت مصالح ساحتمانی اعم از فلزات و سیمان نیز کاهش یافته است.
سخنگوی دولت در عین حال یادآور شد که روند تولید و ساخت مسکن در کشور روند مثبتی یافته است که در حوزه ساخت و ساز هیچ رکودی وجود ندارد و مساله به خوبی به پیش می رود.با این وضعیت ما روز به روز شاهد کاهش قیمت مسکن و در نتیجه آن کاهش نرخ تورم در کشور خواهیم بود چرا که بخشی از تورم، ناشی از قیمت مسکن بود.
الهام افزود: سیاست های دولت در بخش مسکن مستمر و همچنان ادامه خواهد داشت. رییس جمهوری حداقل هفته ای دو ساعت وقت خود را در بخش مسکن و شورای مسکن برای پیگری و نظارت بر روند کار و اجرای مصوبات در این زمینه می گذارد و پیگیری می کند.
وی تاکید کرد: تلاش دولت در بخش مسکن هدایت منابع به سمت ساخت و نه خرید است که این سیاست به تقویت تولید مسکن کمک می کند.
هولوکاست اسراییل در غزه
سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش، اقدامات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی و فجایع غزه را هولوکاستی دیگر توصیف کرد و گفت: امروز شاهد نسل کشی دیگری از سوی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و به خصوص غزه هستیم.
به گزارش ایرنا، سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی، اظهار داشت: این نسل کشی حاصل استیصال و درماندگی کامل رژیم صهیونیستی و همچنین بیانگر از دست رفتن فلسفه وجودی این رژیم نامشروع و اشغالگر است.
الهام اضافه کرد: این جنایت ها جهان را در مقابل یک آزمون دیگری قرار داده است که این آزمون همان آزمون دفاع از حقوق انسان های مظلوم و یا بی تفاوتی نسبت به بزرگترین جنایت یعنی نسل کشی است.
الهام این جنایات را هولوکاستی علیه فلسطینیان در سرزمین خودشان توصیف کرد و گفت: امیدواریم برخی حامیان شکست خورده رژیم صهیونیستی به هزینه های سنگین حمایت از این رژیم پی برده باشند. امروز مردم جهان حاضر نیستند بیش از این هزینه دفاع از این رژیم اشغالگر ضد بشر را تحمل کنند.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: فضایی که در چند روز اخیر مشاهده شد جنون آخرین زمان بقا و حیات سیاسی این رژیم است که این مساله بیانگر آن است که جهان نمی تواند بیش از این از حاکمیتی که ملتشان را هزینه دفاع از این سیستم و رژیم می کند، تحمل کند.
وی تصریح کرد: این اقدامات رژیم صهیونیستی را از مشکلات درونی آن نجات نمی دهد و مشکلی بر مشکلات اقتصادی و سیاسی حامیان این رژیم خواهد افزود.
الهام تاکید کرد: بهتر است با توجه به معیارهای انسانی و معیارهای حداقلی بین المللی جامعه جهانی از ادامه این روند زشت و غیرانسانی جلوگیری کنند.
توقیف کمکهای ایران به غزه
سخنگوی دولت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که با توجه به این که شنیده شده است ارسال کمک های مردم ایران به غزه در مصر توقیف شده است، آیا دولت ایران برای از سر گیری روابط با دولت مصر تجدید نظر خواهد کرد؟ ، گفت: فضای عمومی در کشورها در خصوص مسایل غزه نشان می دهد که امروز رژیم صهیونیستی در برابر دولت ها قرار ندارد بلکه در برابر افکار عمومی ملت ها واقع شده است.
وی تاکید کرد که همچنان برخی از دولت های اروپایی و آمریکایی از رژیم صهیونیستی حمایت های سنگینی می کنند.
الهام گفت: مسایلی که مانع برگشت آرامش به منطقه غزه و مردم مظلوم فلسطین شود تنها مشکلات این مردم مظلوم را افزایش می دهد که نقطه سیاهی نیز در کارنامه کسانی خواهد بود که جنایات رژیم صهیونیستی را تسهیل می کنند.
وی خاطرنشان ساخت: هم اکنون تلاش های دیپلماتیک برای کمک رسانی به مردم فلسطین در چارچوب قواعد بین المللی همچنان ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: