بکارگیری پیشرفته‌ترین توپ دریایی در رزمایش 87

گروه سیاسی: پیشرفته‌ترین توپ دریایی جهان با موفقیت در رزمایش 87 به‌کار گرفته شد و اهداف موردنظر را منهدم کرد. به گزارش فارس، در مرحله سوم رزمایش دریایی اتحاد 87 رزم سطحی و عملیات پدافند هوایی علیه یگان‌های دشمن با حضور گسترده نیروهای پدافند هوایی در کرانه گسترده‌ای از دریای عمان با موفقیت به اجرا گذاشته شد. به کارگیری گسترده سامانه‌های بومی و پیشرفته دریایی شامل انواع سلاح‌های پیشرفته بویژه توپ دریایی فجر 27 با سیستم کنترل آتش و همچنین موشک سطح به سطح و ضد کشتی «نصر 1» از دیگر ویژگی‌های این مرحله از رزمایش بزرگ نیروی دریایی ارتش است. توپ دریایی فجر 27 یک سلاح تدافعی مدرن است که قابلیت انهدام هدف‌های سطحی و هوایی را دارد و از سوی متخصصان صنایع دفاع کشورمان پس از تلاشی 6 ساله تولید شده است.
کد خبر: ۲۲۲۰۰۵

این سلاح با برخورداری از فناوری بسیار پیشرفته، قادر است مقابل هر گونه تهاجم سطحی و هوایی از خود عکس‌العمل سریع نشان داده و آن را رفع نماید. نواخت شلیک بسیار بالا، قابلیت کنترل تمام اتوماتیک و قابلیت نصب روی سیستم‌های یدک شونده از دیگر مزیت‌های این توپ دریایی به شمار می‌رود.

انهدام اهداف زیر سطحی

در همین حال، زیردریایی‌های ساخت ایران در این رزمایش موفق شدند اهداف زیرسطحی مشخص شده را شناسایی و منهدم کنند.

در این عملیات ناوشکن و ناوچه‌های موشک‌انداز نیروی دریایی ارتش با استفاده از تاکتیک‌های نوین رزم، نسبت به انهدام یگان‌های نفوذکننده سطحی و هوایی با بهره‌گیری از توپخانه دریایی و موشک‌های ضدکشتی اقدام کردند. همچنین زیردریایی‌های سنگین (کیلو کلاس) و سبک (زیردریایی‌های کلاس غدیر) با شناسایی دشمن و اهدف مورد نظر، نسبت به انهدام آنها با استفاده از اژدرهای ضد سطحی و ضد زیرسطحی مبادرت کردند.

تیم‌های عملیات ویژه زیر سطح نیروی دریایی ارتش نیز از سوی زیردریایی‌ها به سواحل نفوذ و با استفاده از تاکتیک‌های رزم ناهمگون نسبت به انهدام مواضع در سواحل اقدام کردند.

اولین عملیات کف‌نشینی زیردریایی کشور

همچنین در سومین روز رزمایش دریایی 87، عملیات اختفا و کف‌نشینی زیردریایی‌ها برای اولین‌بار در کشور انجام شد.به گزارش فارس، در این عملیات، زیردریایی سبک نهنگ  که از تولیدات بومی صنایع دفاعی کشور است و مهمترین ویژگی آن اختفا در کف دریا محسوب می‌شود‌  در نقاط مورد نظر قرار گرفت به‌طوری که هیچ دستگاه ردیابی از بالای آب قادر به تشخیص آن نبود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها