فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق:

براساس توافقنامه، ماموریت‌های جنگی آمریکا نیازمند تغییر است

فرمانده‌ ارشد نیروهای آمریکایی در عراق تاکید کرد که توافقنامه اخیر با عراق نیازمند تغییر در روش اجرای ماموریت‌های جنگی است.
کد خبر: ۲۲۱۳۹۴

به گزارش ایسنا، در بیانیه‌ ژنرال ری اودیرنو، فرمانده ارشد نیروهای آمریکایی در عراق آمده است که قوانین جدیدی در خصوص انجام ماموریت‌ها برای نیروهای آمریکایی حاضر در عراق وضع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اودیرنو تصریح کرد که تغییری در سیاست دفاع از خود نیروهای آمریکایی اعمال نخواهد شد، اما بر اساس قوانین جدید نیروهای آمریکایی باید تمامی عملیات‌ خود را به همراه نیروهای عراقی انجام دهند. هم‌چنین نیروهای آمریکایی تنها با صدور اجازه از سوی دولت عراق می‌توانند درگیر مبارزه شوند.

اما در سال آینده میلادی بر اساس مفاد توافقنامه‌ بغداد - واشنگتن هزاران تن از زندانیان عراقی که در زندان‌های نیروهای آمریکایی در عراق بسر می‌برند آزاد خواهند شد. این مساله از یک جهت باعث نگرانی آمریکا شده است، زیرا ارتش آمریکا بیم آن دارد که زندانیان آزاد شده دوباره در خیابان‌ها به ایجاد ناآرامی بپردازند و از یک جهت نیز گروه‌های حقوق بشری نگران انتقال این زندانیان به زندان‌های عراق توسط مقام‌های عراقی و احتمال شکنجه و اعدام آنها هستند.

نیل فیشر، سخنگوی امور زندانیان بازداشت شده توسط نیروهای آمریکایی اظهار داشت: ما نگران بازگشت زندانیان بسیار خطرناک به داخل مجامع عراقی هستیم، افراط‌گرایی به طور مستقیم در کشته شدن نه تنها نیروهای عراقی و ائتلاف بلکه در کشته شدن شمار بسیاری از غیرنظامیان شرکت داشته‌اند.

وی افزود: تمامی بازداشت شدگان توسط نیروهای آمریکایی به دلیل مخالفت آنها با امنیت و ثبات عراق وارد زندان شده‌اند.

بر اساس توافقنامه‌ بغداد - واشنگتن ارتش آمریکا دیگر حق بازداشت عراقی‌ها را ندارند. این بدین معناست که آمریکا موظف به تحویل قانونی 17 هزار زندانی عراقی به مقام‌های دولت عراق است. دولت عراق نیز برای این افراد یا محکومیت دوباره اعلام می‌کند و یا آنها را آزاد می‌نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها