هفته نخست لیگ برتر کشتی آزاد

گام‌‌های بلند مدعیان به سوی صدرنشینی

گروه ورزش: اگر تیم‌های راه‌آهن خراسان، گاز مازندران و نفت تهران در مصاف با حریفان خود براحتی و با برتری قاطع به پیروزی رسیدند، اما شکست سنگین تیم عسکری محمدیان از مهمان همدانی از نتایج دور از انتظار بود. دیدار 2 تیم عسکری محمدیان و صنایع و معادن همدان در ساری از حساسیت و رقابت بیشتری برخوردار بود.
کد خبر: ۲۲۱۱۳۶

دیداری که  با نتیجه  6 بر یک به سود تیم  صنایع و معادن  همدان به پایان رسید .در اولین هفته از رقابت‌های ششمین دوره لیگ برتر کشتی آزاد تیم‌های صاحب‌نام و مدعی عنوان قهرمانی همچون راه‌آهن خراسان، گاز مازندران و نفت تهران خطر نکردند و برای آن که گام اول را با اطمینان و برتری قاطع پشت‌سر بگذارند، با ترکیبی از بهترین نفرات مقابل حریفان خود، صف‌آرایی کردند.

در تهران و سالن شهدای هفتم تیر تهران، تیم نیروی زمینی ارتش برخلاف آنچه تصور می‌رفت، نتوانست میزبان مقتدر و تهدیدکننده‌ای جلوه کند و مهمانان مشهدی براحتی و با حساب 6 بر یک به برتری تیمی رسیدند. تنها برد تیم میزبان توسط کمیل ذبیحی در وزن 60 کیلو رقم خورد که طی 3 وقت، علی خالق‌زاده کشتی‌گیر نام‌آشنای خراسانی را با نتیجه 4 بر یک شکست داد. در دیگر اوزان، شاگردان امیر توکلیان میداندار بودند و به ترتیب، 6 پیروزی از سوی سلطانی، نادری، محمود زارع‌زاده، اسماعیل نجاتیان، اباذر اسلامی و حمید سیفی برای این تیم ثبت شد.

تیم سیمان درود در خانه 5-2  مغلوب نفت تهران قهرمان فصل گذشته شد.گاز مازندران هم در یک دیدار خانگی مقابل تیم هم‌استانی خود یعنیKSB  کلاردشت در سالن سیدرسول حسینی ساری با بهره‌گیری از جمعی از بهترین‌های خود از جمله سیدمراد محمدی، مهدی حاجی‌زاده، حسن طهماسبی، مسعود اسماعیل‌پور، هادی پورعلیجان و یاسر قربانی صاحب 6 پیروزی پی‌در‌پی در اوزان 60، 66، 74، 84، 96 و 120 کیلو شد. تنها باخت شاگردان اسماعیل دنگسرکی در وزن اول، یعنی 55 کیلو رقم خورد که حسین رنگرز مقابل مسعود محمدی در 2 وقت با نتایج 3 بر صفر و 2 بر صفر تن به شکست داد.

گاز مازندران با آن که یاران سرشناسی چون رضا یزدانی، اصغر بذری، تقی داداشی، مسعود واحدی، یاسر خالپور و... در خدمت دارد، اما در اولین گام، نیمی از نامداران خود را به مصاف مهمان کلاردشتی فرستاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها