روابط نامشروع؛ موجب شیوع ایدز در جهان

گروه سلامت: مقامات بهداشتی سازمان ملل در بیانیه‌ای که در آستانه فرا رسیدن روز جهانی ایدز منتشر شده، هشدار دادند؛ مردانی که به دنبال روابط نامشروع جنسی هستند به عنوان مهم‌ترین واسطه‌های انتشار و شیوع ایدز بویژه در منطقه آسیا اقیانوسیه فعالیت می‌کنند. بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی کمیسیون ایدز در آسیا، طی برگزاری مراسم راه‌اندازی یک پایگاه اطلاعاتی آنلاین در زمینه بیماری ایدز و ویروس مرگبار اچ.آی.وی، آنوپاما رائو سینگ، رئیس یونیسف در اداره منطقه‌ای آسیا اقیانوسیه اعلام کرد که به طور تقریبی 75 میلیون مرد آسیایی به طور منظم و دائمی مشتری روابط نامشروع با حدود 10 میلیون زن آسیایی هستند که این آمار برای شیوع ایدز در منطقه هشداردهنده و خطرناک است و تلاش‌های بیشتر مسوولان را برای جلوگیری از این قبیل فعالیت‌ها موجب می‌شود.
کد خبر: ۲۲۰۸۴۶

این مقام مسوول در عین حال تاکید کرد: ما نمی‌توانیم تهدید مداوم انتقال ایدز را از طریق روابط نامشروع جنسی که جنبه تجاری پیدا می‌کند، کنترل کنیم و علت اصلی این ناتوانی آن است که پیچیدگی‌های مربوط به روند رشد ایدز در میان زنان و کودکان بسیار پنهان و مخفی است.

وی تاکید کرد: در این منطقه بسیاری از زنان توسط شوهرانشان که در خارج از خانه روابط نامشروع و کنترل نشده دارند، آلوده به ویروس ایدز می‌شوند. در حالی که بسیاری از آنها از بیماری خود اطلاع ندارند و از همین طریق وقتی زنان از شوهران آلوده خود صاحب فرزند می‌شوند، این بیماری به نسل آینده انتقال پیدا می‌کند.

با توجه به این رشد غیرقابل کنترل و پنهان، کارشناسان صنوق کودکان سازمان ملل، دفتر برنامه مشترک سازمان ملل در زمینه ایدز، سازمان جهانی بهداشت و بانک توسعه آسیایی در نشستی که در مانیل پایتخت فیلیپین برگزار شد، گردهم آمدند تا یک پایگاه اطلاعاتی آنلاین را راه‌اندازی کنند که هدف از این کار آسان‌تر کردن شرایط برای محققان، سیاستگذاران و گروه‌های شهری در جهت دسترسی به اطلاعات تحقیقاتی ایدز در منطقه بوده است.

کارشناسان و مسوولان امیدوارند با اطلاع‌رسانی بیشتر و نیز فراهم کردن امکان دسترسی به تحقیقات مورد نیاز بتوان افراد آلوده را شناسایی کرده و از شیوع ایدز تا حد امکان پیشگیری به عمل آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها