باهنر: استیضاح نکنید، وقت مجلس گرفته می‌شود

گروه سیاسی: پس از برگزاری استیضاح علی کردان وزیر کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی هنوز در فکر استیضاح‌های دیگری از کابینه دولت نهم هستند و تلاش دارند وزیران جهاد و کشاورزی و آموزش و پرورش را نیز بازخواست کنند. پیگیری استیضاح‌ها از سوی نمایندگان ملت، به شرایطی رسیده است که هر روز زمزمه استیضاح یک وزیر از سوی تعدادی از نمایندگان به گوش می‌رسد.
کد خبر: ۲۲۰۸۳۵

اعلام وصول نشدن استیضاح‌ها از سوی هیات رئیسه مجلس و رایزنی‌ها برای جلوگیری از این اتفاق، انتقادهای زیادی را از سوی نمایندگان نسبت به مدیران مجلس به دنبال دارد؛ به طوری که نمایندگان با اعتراض به این اقدامات، در تذکرات متعدد به رئیس مجلس خواستار انجام این استیضاح‌ها هستند اما هیات رئیسه در پاسخ به آنان، رایزنی برای انجام نشدن این درخواست را وظیفه خود می‌داند.

محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی دیروز را به عهده داشت، در پاسخ به این تذکر عضو فراکسیون اقلیت تاکید کرد: هم‌اکنون 2 طرح استیضاح وزیران جهاد و کشاورزی و آموزش و پرورش به هیات رئیسه رسیده است؛ اما این که هیات رئیسه، طرح‌های استیضاح را به صورت رسمی دریافت کرده یا خیر، جای بحث دارد.

وی با تاکید بر این که دوستان اعلام کردند که طرح استیضاح رسما تقدیم هیات رئیسه شده، افزود: این که گفته می‌شود هیات رئیسه تلاش می‌کند وزیر رای بیاورد، واقعیت این است که اعضای هیات رئیسه نیز مانند بقیه نمایندگان حق یک رای دارند و البته قدرت مذاکره آنها هم مانند بقیه است.

وی تغییر وزیران را دارای بحث‌های حاشیه‌ای زیادی دانست و تاکید کرد اگر چنین اتفاقاتی رخ دهد، ما باید حواشی آن را بپذیریم و وقت مجلس هم گرفته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها