سارقان، مرد برنج‌فروش را کشتند و جسدش را دفن کردند

2 مرد که به انگیزه سرقت برنج از مرد برنج‌فروشی، وی را به قتل رسانده و جسدش را در عبدل‌آباد تهران دفن کرده بودند ، از سوی کارآگاهان جنایی اداره آگاهی استان تهران شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۲۱۹۷۶۲

به گزارش جام‌جم، اواخر آبان امسال، ماموران انتظامی استان تهران هنگام گشتزنی در جاده ماهدشت کرج، به خودروی نیسان متوقف شده‌ای در حاشیه جاده مشکوک شدند و با بررسی آن، مشخص شد خودرو از چندساعت پیش ، در این محل رها شده است.

برای شناسایی مالک آن ، خودرو به پارکینگ پلیس انتقال یافت و در ادامه تحقیقات و استعلام ماموران از اداره راهنمایی و رانندگی، معلوم شد صاحب خودرو، مرد میانسالی به نام روح‌الله م است که در شهرستان آمل زندگی می‌کند و شغل وی برنج‌فروشی است.

غیبت مرموز مرد برنج‌فروش پس از خروج از خانه

با مشخص شدن هویت مرد راننده، ماموران با خانواده وی تماس گرفتند و خواستند مالک خودرو برای تحویل خودرو، به مرکز پلیس مراجعه کند که زن  مالک خودرو عنوان کرد: شوهرم به قصد فروش برنج از منزل  خارج و تماس‌های تلفنی را پاسخ نمی‌دهد.

ردپای 2 خریدار برنج در پرونده مرد گمشده

با به دست آمدن این اطلاعات، کارآگاهان جنایی که احتمال می‌دادند مرد برنج‌فروش قربانی سرقت برنج‌هایش شده باشد، تحقیقات ویژه‌ای را آغاز کردند تا این که پی بردند 2 مرد پیش از ناپدید شدن مرد برنج‌فروش، چند بار  با وی مکالمه تلفنی داشته و تقاضای خرید برنج کرده‌اند.  به این ترتیب، این 2 مرد خریدار تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند و 4 روز قبل، مخفیگاه آنها شناسایی و دستگیر شدند.  با انتقال این 2 خریدار برنج به اداره جنایی آگاهی استان تهران، آنها  مورد بازجویی قرار گرفتند و سرانجام 6 آذر امسال، متهمان راز قتل مرد برنج‌فروش را فاش کردند.

اعتراف به قتل و دفن مرد گمشده

یکی از متهمان در اظهاراتش به پلیس گفت: من و همدستم به بهانه خرید برنج چند بار با روح‌الله (مقتول)‌ تماس تلفنی داشتیم و یک بار هم او را ملاقات کردیم  وبا طراحی یک نقشه او را به قتل رسانده و  پس از حفر یک گودال در منطقه عبدلآبادتهران، جسد را در این محل دفن کردیم و متواری شدیم وکیسه‌های برنج را در منزلمان پنهان کردیم.
به دنبال اعتراف این متهم، همدستش هم مورد بازجویی قرار گرفت و به همکاری با وی اعتراف کرد.

کشف جسد در عبدل‌آباد تهران

بنابراین، کارآگاهان جنایی اداره آگاهی استان تهران، با هماهنگی قضایی با بازپرس حسینی رازلیقی رئیس شعبه یکم دادسرای جنایی کرج، همراه 2 متهم به قتل، به محل دفن جسد عزیمت کردند و جسد روح‌الله را که چند روزی از مرگش می‌گذشت، کشف کردند و برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل کردند. 

بنا بر این گزارش، 2 متهم به قتل با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها  ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها