سرانه دانش‌آموزی صفر

مدارس دولتی به اجبار شهریه می‌گیرند

گروه جامعه: با توجه به این‌ که هنوز سرانه دانش‌آموزی مدارس پرداخت نشده است، والدین دانش‌آموزان مجبورند برای اداره هزینه‌های مدارس، شهریه پرداخت کنند. به گزارش فارس، به‌رغم گذشت 2 ماه از آغاز سال تحصیلی، سرانه دانش‌آموزی مدارس هنوز پرداخت نشده، ضمن این‌ که در برخی استان‌ها، سرانه دانش‌آموزی از سال گذشته نیز پرداخت نشده است.
کد خبر: ۲۱۹۵۹۲
بنابراین گزارش، این وضعیت در حالی است که مدیران مدارس با مشکل اداره هزینه‌های مدرسه مواجه هستند و برای حل این مشکل، نیازمند هزینه ‌کردن از جیب خود و کمک گرفتن از مردم هستند.به گفته برخی والدین، مدارس از دانش‌آموزان خواسته‌اند 40 هزار تومان را به عنوان مشارکت‌های مردمی به حسابی که اعلام کرده‌اند، پرداخت کنند.

پدر دانش‌آموز دیگری در یکی از شهرستان‌های استان تهران نیز از پرداخت اجباری وجه به مدرسه محل تحصیل فرزندش خبر داد و اظهار کرد: اگر به مدرسه وجهی که خواسته شده است پرداخت نکنیم، رفتار خوبی با فرزندمان نمی‌شود.

وی افزود: مدرسه فرزندم به هیچ‌عنوان شرایط مناسبی ندارد و هـیـچ‌کـس نیز رسیدگی نمی‌کند. سرویس‌‌های بهداشتی خراب‌اند و دانش‌آموزان نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.اسدالله عباسی، رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس ضمن تایید پرداخت نشدن سرانه دانش‌آموزی مدارس گفت: یکی از نیازهای آموزش و پرورش، کسری سرانه دانش‌آموزی است که مدیران مدارس و خانواده‌ها را تحت‌فشار قرار داده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها