با سیستم تصویربرداری 360 درجه

امنیت رانندگان افزایش خواهد یافت

متخصصان شرکت الکترونیکی فوجیتسو به منظور کاهش تصادفات جاده ای و کمک به رانندگان در مشاهده زوایای اطراف اتومبیل سیستم تصویر برداری را تولید کردند که توانایی نمایش 360 درجه محیط اطراف را در حین رانندگی خواهد داشت.
کد خبر: ۲۱۸۰۸۲

به گزارش مهر، متخصصان شرکت فوجیتسو با تولید سیستم جدید تصویر برداری به رانندگان در حین رانندگی امکان مشاهده محیط اطراف خود را در 360 درجه داده و به این ترتیب از احتمال وقوع تصادف و بروز خسارت خواهند کاست.

این سیستم به چهار دوربین خارجی مجهز بوده که تصویری سه بعدی را از اطراف اتومبیل تهیه کرده و بر روی داشبورد و یا پرده نمایشی خاص در اتومبیل نمایش می دهند.

این سیستم با قابلیت انطباق با شرایط متفاوت رانندگی، آخرین موقعیت های محیطی اتومبیل را به راننده نشان داده و وی را از ضرورت تصمیم گیری برای تغییر شیوه رانندگی و یا تغییر جهت مطلع می کند.

بر اساس گزارش تلگراف، به گفته مسئولان شرکت فوجیتسو استفاده ازاین سیستم می تواند به امنیت جاده ها افزوده و به رانندگان در رانندگی صحیح، پارک کردن، عبور از خیابان های باریک و مشاهده زوایای خطرناک در حواشی اتومبیل یاری رساند.

این سیستم تا سه سال آینده کامل شده و با قیمت 500 تا 1000 پوند در دسترس قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها