آیا قانون لیگ، اجازه حضور رضایی را در ترکیب سرخ‌ها می‌دهد؟

نخستین بازی غیررسمی رحمان برای پرسپولیس

گروه ورزش: پرسپولیس با بستن قراردادی 200 میلیون تومانی، رحمان رضایی را برای بازی در 6 ماه آینده به خدمت گرفت، ولی این که آیا این باشگاه مجوز قانونی استفاده از وی را دارد یا خیر، همچنان در ابهام قرار دارد. پس از اظهارات روز چهارشنبه عزیرالله محمدی، رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال مبنی بر این که فهرست پرسپولیس در ابتدای فصل پر شده و تنها راه کسب مجوز بازی برای بازیکنی جدید در این تیم، خارج کردن نام بازیکنی است که به دلیل آسیب‌دیدگی نتواند تا پایان فصل به میدان بیاید، پرسپولیسی‌ها نام میثاق معمارزاده مصدوم‌ترین دروازه‌بان خود را از فهرست خارج و اسم رحمان رضایی را به لیست بازیکنان باشگاه اضافه کردند (خبری که ایسنا مخابره کرد)‌.
کد خبر: ۲۱۷۰۰۴

بر این اساس، رحمان رضایی هم که 70 میلیون از رقم 200 میلیون تومانی قرارداد خود را دریافت کرده بود،  پنجشنبه در تمرین پرسپولیس حاضر شد و در آن درگیری فنی جانانه‌ای با ابراهیم توره  داشت، غافل از آن که میثاق معمارزاده، گواهی پزشکی بوینش (پزشک معالج خود)‌ را به فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس ارسال کرده است که در آن زمان، توانایی میثاق برای بازگشت به تمرینات گروهی، اول فوریه (معادل 11 بهمن)‌ ذکر شده اشت. گویا معمارزاده از خبر خط خوردن نامش چنان ناراحت شده که تهدید به شکایت از باشگاه کرده است. در این شرایط، چاره‌ای برای مصطفوی  نماند جز آن که دست به گوشی شود و مثل همیشه ماهرانه، میثاق را به مسلسل 40 دقیقه‌ای انواع وعده و وعیدها ببندد و حتی قول دهد نام معمارزاده و خلیلی از فهرست پرسپولیس حذف نشود. در این میان عزیزالله محمدی، رئیس سازمان لیگ برتر درباره شرایط مبهم پرسپولیس این گونه به «جام‌جم» توضیح داد: «با توجه به تعطیلات پایان هفته، نه گواهی پزشک آلمانی به دست ما رسیده و نه قرارداد رحمان رضایی با پرسپولیس ثبت شده است؛ اما محرز است پرسپولیس باید برای اضافه کردن نام بازیکن جدید، با حضور و توافق بازیکن مصدوم و همچنین چک شدن مدارک پزشکی وی، نامش را از فهرست خارج کند. در این صورت، آن بازیکن مصدوم حتی اگر تا قبل از پایان فصل، بهبود هم یافت، اجازه بازی در هیچ تیمی را ندارد.

با این شرایط، طبیعی است که پذیرش او هم شرط لازم برای خارج شدن از فهرست باشگاه است به این منظور، پرسپولیس تا 24 آذر فرصت خروج چنین بازیکنی از فهرست تیمش را دارد و پس از آن، می‌تواند بازیکن تازه را به فهرست خود اضافه کند»

به هر حال، پرسپولیس با هماهنگی رئیس هیات مدیره خود که در عین حال، مالک باشگاه استیل‌آذین هم هست، از ساعت 11 فردا در ورزشگاه راه‌آهن اکباتان بازی دوستانه‌ای با این تیم برگزار می‌کند؛ مسابقه‌ای که به احتمال زیاد در آن رحمان رضایی، نخستین بازی خود برای پرسپولیس را به طور غیررسمی انجام خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها