سارق شیاد، شگرد تازه خود را هنگام سرقت فاش کرد

متهم سابقه‌داری که مشتریان بانک‌ها را به دام می‌انداخت، خود در دام پلیس گرفتار شد.
کد خبر: ۲۱۶۸۴۷
به گزارش خبرنگار ما،محسن از متهمان سابقه‌دار طایفه فیوج همراه یکی از همدستان خود مقابل بانک‌ها، افرادی را که مبالغ زیاد پول می‌گرفتند، ردزنی می‌کرد، سپس با شگرد‌های خاص خود، از آنها سرقت می‌کرد.  

این متهم پس از دستگیری ، گفت: به عنوان مشتری وارد بانک‌ها می‌شدم و با شناسایی افرادی که مبالغ هنگفتی دریافت می‌کردند، آنها را ردزنی می‌کردم و در فرصتی مناسب، با تنه زدن به آنها، جو را متشنج می‌ساختم و جیبشان را می‌زدم، سپس یکی از همدستانم به عنوان واسطه ما را از هم جدا می‌کرد، بعد با خودروهای مدل بالا که از قبل سرقت کرده بودیم، محل را ترک می‌کردیم.

وی اضافه کرد: وقتی امکان عملی کردن این شگرد سرقت، فراهم نمی‌شد، مشتریان را تا منازل همراهی می‌کردیم و پس از چند دقیقه، زنگ آنها را می‌زدیم و خود را به عنوان کارمند بانک معرفی می‌کردیم و از آنها می‌خواستیم چک‌پول‌ را جهت کنترل جعلی بودن آن، به ما نشان دهند.

پس از بررسی چک‌پول‌ها، آنها را جعلی عنوان می‌کردیم و از صاحبان آن می‌خواستیم همراه ما به بانک بیایند.
به این ترتیب، در فرصتی که صاحبان پول آماده می‌شدند تا همراه ما بیایند، ما چک‌پول‌ها را به سرقت می‌بردیم و متواری می‌شدیم.

این متهم در خصوص دستگیری خود گفت: یکی از روزها که برای شناسایی به بانکی واقع در منطقه پیشوا رفته بودم از سوی رئیس بانک شناسایی شدم و وی موضوع را به اطلاع اداره آگاهی ورامین رساند، آنها نیز وارد عمل شدند و مرا با همدستم دستگیر کردند.

برهمین اساس و به خاطر رهایی از زندان، مبلغ 100 میلیون ریال به ماموران پیشنهاد رشوه دادم ولی آنها نپذیرفتند.

یکی از دادیاران دادگاه انقلاب در این باره اظهار کرد: این متهم تاکنون به 28 فقره سرقت اعتراف و خود را نیز با نام جعلی علی حقدوست معرفی کرده است که طی تحقیقات انجام‌شده، معلوم شد وی از متهمان سابقه‌دار است.

این گزارش حاکی است؛ دادستان ورامین با دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر متهم بدون پوشاندن چهره، از مردم خواست چنانچه شکایتی از صاحب تصویر دارند، به اداره 5 پلیس آگاهی ورامین مراجعه کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها