در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
آنها قرار است با کوشش و تلاش درجه دکترای تخصصی رشته خود را دریافت کنند و مریم در رشته استادی دانشگاه و حمید در زمینه تشکیل یک شرکت تخصصی در بخش عمران کار خود را ادامه دهد.
آنها اکنون 25 سال دارند و برای رسیدن به یک زندگی مطلوب و مرفه تا سن40 سالگی به خود وقت دادهاند.
آنها زوج تمامیتخواهی هستند و میخواهند تا رسیدن به همه اهداف خود داشتن فرزند را در اولویت قرار ندهند.
مریم میگوید زن تا سن47 سالگی هم امکان باروری دارد پس چرا باید عجله به خرج بدهیم. ما 7سال وقت خواهیم داشت. مادربزرگ من در سن 51 سالگی نیز صاحب فرزند شده بود.
دوست دارم فرزندانم در رفاه به دنیا بیایند و زندگی سختی را که امروز تجربه میکنیم با آنها شریک نباشیم.حمید میگوید: انسان اول از همه در قبال خودش وظیفه دارد. من دوست دارم به آن درجه از رشد و تعالی که فکر میکنم مستحقش هستم برسم و داشتن فرزند مرا در راه رسیدن به این مقصود کند میکند و ناچارم بخشی از انرژی خود را صرف تعالی او کنم.در این صورت حتی با حضور فرزند حس سرخوردگی خواهم داشت و فکر میکنم او حق رشد را از من سلب کرده است.
دوست ندارم نسبت به کودک خودم چنین حسی داشته باشم.
آنها فکر میکنند رویه درستی در پیش گرفتهاند. شما هم با آنها موافقید؟
در زندگی زناشویی نکات زیادی وجود دارد که میتوان براحتی از کنار آن گذشت و نکاتی هم وجود دارد که باید در موردشان دقت کرد و آن را سرسری نگرفت. پس از تشکیل خانواده بچهدار شدن زوج جوان یکی از این چالشهاست.
زن و شوهرهای جوان زیادی هستند که گرچه خواهان بچه هستند ولی با اینکه چند سال از ازدواج آنان گذشته ولی هنوز صاحب فرزند نشدهاند. خیلی از آنها سالهای زیادی را که بهترین فرصت باروری داشتهاند از دست دادهاند یا دارند از دست میدهند. نکته عجیب این است که بسیاری از آنان بدون آنکه به پزشک مراجعه کنند امید دارند بارداری صورت گیرد و صاحب فرزند شوند.
واقعیات زیادی وجود دارد که متاسفانه در میان مردم به نحو دیگری رواج یافته است. بر خلاف آنچه خیلیها تصور میکنند باردار شدن کار سادهای نیست. شانس حاملگی در یک زوج بارور تنها 25 درصد در هر ماه است.
خیر برنامهریزی زمانی در امر بارداری بسیار مهم است. اسپرم قادر است 5 3 روز درون بدن زن زنده بماند.
بهترین زمان لقاح هنگام تخمکگذاری زن است (معمولا 12 تا 15 روز پیش از آغاز قاعدگی بعدی.)
اعتقاد نادرست دیگر این است که مردان و حتی زنان عادت دارند ناباروری را به زن نسبت دهند. با طولانی شدن زندگی بدون فرزند طعنهها، کنایهها و دلسوزیها همه و همه متوجه زن میشود، اما آیا واقعا ناباروری مشکل زنان است.
تحقیقات ثابت کرده است که 35 درصد زنان، 35 درصد مردان، 20 درصد هر دو و 10 درصد عوامل ناشناخته، عامل ناباروری هستند.
ناباروری در واقع نارسایی در یکی از سیستمهای بدن است و نیاز به مداخله پزشکی دارد و خود به خود رفع نمیشود.
این یکی از مشکلات بسیار شایع است و خوب است بدانید از هر 7 زوج یکی مشکل ناباروری دارند. اما با پیشرفت علم، درمان 80 تا 90 درصد این زوجها موفقیتآمیز بوده و میتوانند صاحب فرزند شوند.
ضمنا پزشکان عقیده کسانی که مثل مریم فکر میکنند درست تا مرز یائسگی فرصت بارداری دارند را رد میکنند.
اوج قدرت باروری زن در 20 سالگی است که این وضعیت تا 30 سالگی تقریبا ثابت میماند، اما از 35 سالگی به بعد قدرت باروری زن با سرعت بیشتری کاهش مییابد.
یک زن 25 ساله که رابطه جنسی غیر محافظتشده دارد، در ظرف یک سال 86 درصد شانس حاملگی دارد. این شانس در 35 سالگی به 52 درصد و در سنین 40 تا 45 سال به10 تا 50 درصد کاهش مییابد.
احتمال ناباروری، افزایش نواقص ژنتیکی در نوزاد و عوارض بارداری پس از 35 سالگی در زنان و 50سالگی در مردان افزایش مییابد.
ضمنا کسانی که قرصهای ضد بارداری مصرف میکنند بلافاصله پس از قطع آن ممکن است باردار نشوند. پس از قطع مصرف اینگونه قرصها 1 تا 6 ماه (به طور متوسط3 ماه) طول میکشد تا زن قدرت باروری خود را باز یابد.
راستی بلافاصله بعد از یکی 2 ماه تلاش ناموفق به خودتان صفت ناباروری ندهید. در واقع به زوجی نابارور گفته میشود که پس از یک سال تلاش زن باردار نشده باشد. بنابراین چنانچه تا یکسال موفق به بچهدار شدن نشدید نگران نشوید، اما پس از یکسال به پزشک مراجعه کنید.
ماندانا ملاعلی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه