چهار گوشه ورزش

ساعی: دست همه استادانم را می‌بوسم‌

جام‌جم: هادی ساعی، قهرمان پرآوازه تکواندوی ایران و جهان که با کسب 2 مدال طلا و یک برنز در 3 دوره بازی‌های المپیک به جمع رکوردداران و ورزشکاران ماندگار تاریخ ورزش ایران پیوست، پس از مراسم باشکوه و خاطره‌انگیز خداحافظی خود، اعلام کرد: 26 سال است که زندگی و فکرم به تکواندو و عشق به این ورزش معطوف شده؛ اما در تمامی این سال‌ها، زحمات من بر دوش مربیان، استادان و خانواده ام بوده است و دست تمامی استادان و مربیان خود را می‌بوسم.
کد خبر: ۲۱۵۸۶۷

دیدار روحیه‌بخش محمد بنا و سوریان‌

جام‌جم: محمد بنا که یک بار دیگر مسوولیت سرمربیگری تیم ملی کشتی فرنگی را به عهده گرفته است، پیش از تشکیل اردوهای تیم ملی با رایزنی و گفتگو با حمید سوریان، وضعیت او را جویا می‌شود. بنا در این مورد گفت: سوریان با توجه به شکست‌ در المپیک، نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد و از او خواستم برای حضور در تمرینات اولین اردوی تیم ملی که بزودی تشکیل خواهد شد، خود را آماده کند.

اولین حضور مینی‌گلف‌بازان ایران در آسیایی تایلند

جام‌جم: برای نخستین بار تیم ملی مینی‌گلف مردان ایران برای حضور در مسابقه‌های آسیایی راهی تایلند شد. عیسی اسحاقی، رئیس فدراسیون گلف درباره شرکت ملی‌پوشان کشورمان در رقابت‌های آسیایی اعلام کرد: نفرات تیم مینی‌گلف پس از برگزاری مسابقه انتخابی، معرفی و برای اولین‌بار به مسابقه‌های آسیایی تایلند اعزام شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها