در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
1929
فروش برنامهها و مجموعههای رادیویی (از 60 میلیون دلار در سال 1922) به 900 میلیون دلار رسید.
1930
ونوار بوش دستگاه تحلیلگر تفاضلی بهعنوان نخستین تلاش جدی برای طراحی و ساخت رایانه و پرچمدار عصر نوین کامپیوتر شناخته شد که میتوانست بسیاری از انواع محاسبات علمی را انجام دهد.
1932
دکتر واین ویلیامز (C. E. Wynn Williams) استاد فیزیک دانشگاه کمبریج، نخستین کسی بود که شمارندههای الکترونیکی مقیاس بزرگ را برای ساخت شمارنده دودویی در رهگیری رخدادهایی عملی بهکار گرفت.
1934
این ایده که یک ماشین حساب خودکار تنها به یک برنامه کنترلی، حافظه و واحد حساب نیاز دارد، توسط کنراد زوسه (Konrad Zuse) مهندس عمران نامدار آلمانی مطرح شد.
کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC) که موسسهای برای تنظیم مقررات بین ایالتی آمریکا و ارتباطات (مخابرات راه دور) بینالمللی است، تاسیس شد.
1936
آلن تورینگ (Alan Turing) مقاله مشهور خود با عنوان «درباره اعداد محاسباتی (On Computable Numbers)» منتشر کرد که در آن مبانی کامپیوترهای مدرن را مشخص کرده بود.
کنراد زوسه که کارگاهی را در آپارتمان والدینش برپا کرده بود، در خواست ثبت حافظه دودویی مکانیکیاش را ارایه داد.
1937
کلاود شانون (Claude Shannon) مقالهای تاثیرگذار نوشت که در آن جایگاه کامپیوترهای دیجیتالی و ارتباط آن با پردازش نمادین و مدارهای الکترونیکی را مشخص کرده بود.
1938
کنراد زوسه دستگاه Z1، نخستین کامپیوتر دیجیتالی دودویی و دستگاهی که میشد آن را بهکمک نوار پانچ کنترل کرد، اختراع کرد.
1939
جورج اشتیبیتز (George Stibitz) در آزمایشگاه تلفن بل دستگاه "ماشینحساب اعداد مختلط" را که منطق بولی را برای جمع، تفریق، ضرب و تقسیم اعداد مختلط و نیز به انجام رسانید. این دستگاه بنیادی را برای کامپیوترهای رقومی فراهم آورد.
جان وینسنت آتاناسوف (John Vincent Atanasoff) و کلیفورد بری (Clifford Berry) از کالج ایالتی آیووا پیشالگوی کامپیوتر دودویی ABC را که بیشتر بهعنوان نخستین کامپیوتر دیجیتالی خودکار شناخته میشود، ارایه کردند.
بیل هیولت (Bill Hewlett) و دیوید پاکارد (David Packard) شرکت هیولت – پاکارد (hp) را تاسیس کردند و نخستین محصول خود را ارایه کردند که یک اسیلاتور صوتی خازنی – مقاومتی بود و توسط کمپانی دیزنی برای تولید تراکهای صوتی فیلم فانتازیا خریده شد. این شرکت بعدها برای تولید چاپگرهای رومیزی مشهور شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد