درمان سرطان در دنیای مجازی

در یک سالن آمفی‌تئاتر در دانشگاه کینگستون یک دستگاه بسیار پیشرفته سه‌بعدی به دانشجویان رشته پزشکی کمک می‌کند تا رادیودرمانی را به‌شیوه‌ای عملی بیاموزند و آن را در درمان سرطان به‌کار گیرند. این دستگاه در واقع یک شبیه‌ساز سه‌بعدی از رادیودرمانی است که در آن دانشجویان می‌توانند از سیستم کنترل از راه دور استفاده کنند و میزان صحیحی از اشعه را به محل صحیح در تصویری از بدن یک بیمارسرطانی که بر یک پرده بزرگ سینما نقش بسته است، بتابانند.
کد خبر: ۲۱۵۷۵۱

بنابر گفته جرالدین فرانسیس رئیس دانشکده رادیودرمانی دانشگاه کینگستون مهم‌ترین مزیت این دستگاه این است که به دانشجویان امکان می‌دهد مرتکب اشتباه شوند، بی‌آن‌که سلامت بیماران را به‌خطر اندازند. فرانسیس می‌افزاید: «اشتباه کردن بخش بسیار مهم و ارزشمندی از فرایند آموزش است زیرا یادگیری عملی همراه با امکان سعی و خطا به‌مراتب موثرتر از دیگر روش‌های یادگیری است. این روش سبب پیشگیری از اشتباه درآینده می‌شود.»

از دیگر مزیت‌های این دستگاه می‌توان به امکان انجام رادیودرمانی در محیطی بی‌خطر و فاقد اشعه و بهره‌مندی از زمان کافی و طولانی برای تمرین است. امکان تمرین به‌دفعات بیشتر، به این معنا است که دانشجویان در مدت زمان کوتاه‌تری برای کار با بیماران حقیقی آماده می‌شوند و در هنگام کار،  فشار روانی کمتری را متحمل می‌شوند.

توجه به این نکته که تعداد بیماران استفاده کننده از این نوع درمان تا سال2016  دو برابر خواهد شد، اهمیت و لزوم استفاده از چنین دستگاه‌هایی را آشکار می‌سازد.

منبع : بی‌بی‌سی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها