مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو هشدار داد:

خودروهای گازسوز بمب‌های متحرک شهرها

گروه جامعه: مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با بیان این که وزارت کشور، مسوول تامین ایمنی خودروهای گازسوز کشور است، هشدار داد: در حال حاضر، به واسطه آن که هیچ نظارتی بر وضعیت ایمنی این خودروها وجود ندارد؛ همچون بمب‌های متحرک در شهرها در حال تردد هستند. وحید نوروزی در گفتگو با فارس، درباره واگذاری مسوولیت معاینه فنی خودروهای گازسوز به مراکز معاینه فنی از سوی وزارت کشور گفت: مکاتبات متعددی در این خصوص با شهرداری تهران انجام شده است اما به واسطه آن که ما کنترل کف و صابونی را قبول نداریم، هنوز زیر بار این مسوولیت نرفته‌ایم.
کد خبر: ۲۱۴۸۲۵
وی تاکید کرد: شهرداری تهران تنها زمانی حاضر به پذیرش مسوولیت معاینه فنی این خودروهاست که وزارت کشور، آخرین تجهیزات ایمنی روز دنیا مربوط به این خودروها را در اختیار مراکز معاینه فنی قرار دهد.

نوروزی تاکید کرد: میزان آلاینده CO (دی‌اکسیدکربن) برخی از خودروها بقدری بالاست که می‌توان نام آنها را عاملان «سرطان سیار» گذاشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها