کلاهبرداری میلیونی هنگام برداشت پول از عابر بانک‌

فردی که با استفاده از سهل‌انگاری و ناآشنایی صاحبان حساب با خدمات عابربانک، میلیون‌ها تومان کلاهبرداری کرده بود، از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی گیلان دستگیر شد.
کد خبر: ۲۱۴۶۸۴
سرهنگ کریمی، رئیس پلیس آگاهی استان گیلان درباره جزئیات این خبر گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان و اعلام شکایت مبنی بر این‌که فردی ناشناس جلوی باجه‌های دستگاه خودپرداز ساعت‌ها می‌ایستد و با استفاده از غفلت صاحبان حسابی که به دلیل ناآشنایی به طریقه استفاده از دستگاه خودپرداز، رمز عبور و کارت اعتباری را در اختیار وی می‌گذارند، در این فرصت، بدون این‌که صاحب کارت متوجه شود، مبلغ قابل توجهی وجه نقد از حساب وی به حساب خود منتقل می‌کند و سپس مبلغ مورد درخواست صاحب کارت را به وی می‌پردازد و بلافاصله از محل دور می‌شود.

با توجه به اهمیت موضوع،‌ بلافاصله اکیپی از کارآگاهان اداره مبارزه با کلاهبرداری وارد عمل شدند و با استفاده از اظهارات شکات و پی‌جویی جرم، موفق به شناسایی و هویت اصلی متهم شدند و در حالی که وی از حساب عابربانک یکی از شکات، پول به حساب خود انتقال می‌داد، با هوشیاری این شهروند و اطلاع به پلیس و با اقدام بموقع در محل حاضر شدند و نامبرده را دستگیر کردند و در بازرسی بدنی از او، 3 عدد کارت عابربانک و مبلغ 5 میلیون ریال وجه نقد کشف و ضبط شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها