آمریکن فری پرس :

روزانه 2700 آمریکایی بی‌خانمان می‌شوند

تازه ترین آمارهای رسمی نشان می دهد بحران مالی آمریکا موجب شده تا طی ماه‌های جولای تا سپتامبر ، روزانه 2700 امریکایی خانه های خود را از دست بدهند.
کد خبر: ۲۱۳۲۳۲

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از نشریه آمریکن فری پرس ، این رقم طی سال 2007 کمتر از 1200 نفر در روز بود. گسترش بحران بخش مسکن و بحران مالی موجب شده تا مردم آمریکا قادر به پرداخت بدهی های خود به بانکهای آمریکایی نباشند و این مساله منجر به بی خانمان شدن تعداد زیادی از مردم این کشور شده است.

در حالی که دولت آمریکا تا کنون یک تریلیون دلار برای نجات بازارهای مالی و صندوق های مسکن اختصاص داده است ولی سؤال اصلی این است که آیا این طرح واقعاً برای نجات مردمی است که در آستانه از دست دادن خانه های خود هستند یا هدف اصلی آن ، نجات موسسات مالی و بانکداران بزرگ آمریکایی است.

آنچه که مسلم است این طرح از جیب مالیات دهندگان آمریکایی تامین مالی خواهد شد .
بر اساس آمارهای موجود ، 25 صندوق مسکن بزرگ آمریکا طی سال 2007 به طور متوسط 892 میلیون دلار کمک های دولتی دریافت کردند . 5 مدیر بانکهای بزرگ آمریکایی نیز مجموعا یک میلیارد دلار درآمد داشتند.

این در حالی است که طرح کمک 25 میلیارد دلاری دولت به صنایع خودروسازی آمریکا نیز مطرح شده است و کنگره و سنا در حال بررسی این کمک هستند . به نظر می رسد نمایندگان کنگره و سنا قصد دارند تا انتخاب رییس جمهور بعدی آمریکا دست نگه دارند تا وضعیت اقتصادی آمریکا بیشتر روشن شود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها