متکی:

رئیس جمهور جدید آمریکا باید شجاع باشد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باید به قول انتخاباتی برای ایجاد "تغییر" پایبند باشد.او با ابراز بی‌تفاوتی درباره‌ی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت که هیچ یک از کاندیداها "شجاعت" تغییر سیاست خارجی واشنگتن را ندارد.
کد خبر: ۲۱۲۸۸۷

به گزارش ایسنا، منوچهر متکی وزیر امور خارجه‌ایران که روز جمعه پس از حضور در نشست اقتصادی اروپا و آسیای میانه در ترکیه با خبرنگاران صحبت می‌کرد با اشاره به بیل کلینتون، جرج بوش پدر، رونالد ریگان، جیمی کارتر و جرج بوش پسر گفت: ما در طول 30 سال گذشته پنج رییس‌جمهور آمریکا اعم از جمهوری‌خواه و دموکرات را امتحان کرده‌ایم و هیچ تفاوتی را مشاهده نکرده‌ایم.

وی افزود: آنچه مهم است این نیست که چه کسی انتخاب می‌شود بلکه مهم کاری است که آمریکا پس از انتخابات انجام می‌دهد. هر دو کاندیدا (باراک اوباما و جان مک‌کین) از تغییر حرف زده‌اند اما هیچ یک این تغییرات را تعریف نکرده‌اند و من اطمینان دارم که هیچ یک شجاعت اجرای آن‌ها را نخواهد داشت.

او افزود که انتخابات روز سه‌شنبه در آمریکا "آخرین شانس" واشنگتن برای تغییر سیاستش است.

متکی بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه اظهار کرد: 30 سال قبل، 70 درصد جوانان خاورمیانه آمریکا را در غذا، فرهنگ و مد یک الگو می‌دانستند اما امروز 80 درصد جمعیت منطقه از آمریکا متنفر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها