وزیر رفاه و تامین اجتماعی:

هدفمند کردن یارانه‌ها، تا حدی باعث رفع فقر می شود

دکتر عبدالرضا مصری وزیر رفاه وتامین اجتماعی گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت، هدفمند کردن یارانه‌ها در جهت تحقق اصل عدالت‌محوری و از بین بردن فاصله‌های طبقاتی است و امیدواریم که با اجرای این برنامه‌ها بتوانیم، تا حدی فقر و محرومیت را از چهره جامعه بزداییم.
کد خبر: ۲۱۲۷۵۳

به گزارش ایسنا ، دکتر مصری در جلسه شورای اداری شهرستان دلفان، به پرداخت سهام عدالت و افزایش مستمری بگیران صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد وگفت: همه این برنامه‌ها، عزم جدی دولت برای استقرار عدالت در جامعه و رفع محرمیت‌هاست.

وزیر رفاه و تامین اجتماعی ، لرستان را یکی از استان‌های محروم کشور بر شمرد وگفت: رییس جمهور کمیته ویژه‌ای را برای توسعه لرستان مرکب از هشت تن از وزرا در جهت شناسایی موانع توسعه و زمینه‌ها و بسترهای لازم برای شکوفایی اقتصادی این استان تعیین کرده است.

وی افزود: حل مشکلات به یک دولت مصمم، خدمتگزار و جسور نیاز دارد و دولت نهم به هر قیمتی دنبال رفع فقر و محرومیت‌ها و شکوفایی و رونق کشور، به ویژه مناطق محروم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها