هفته‌ دوازدهم لیگ برتر فوتبال

ذوب آهن موقتا در صدر جدول ماند

تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با وجود توقف مقابل استقلال اهواز به طور موقت صدرنشین لیگ برتر شد.
کد خبر: ۲۱۱۸۱۵

به گزارش ایسنا ، در هفته  دوازدهم لیگ برتر فوتبال، امروز تیم ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه فولاد شهر با تساوی 1 بر 1 مقابل استقلال اهواز متوقف شد.

با این نتیجه ذوب آهن با 25 امتیاز به طور موقت به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر راه پیدا کرد.

در دیگر بازی‌ها نیز تیم‌های مس کرمان و پیام خراسان در ورزشگاه امام علی کرمان به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با تساوی 3 بر 3 پایان یافت. در این بازی هیجان انگیز ابتدا پیام با گل محمد سهیمی در دقیقه 21 از میزبان خود پیش افتاد اما در ادامه مس کرمان توانست در دقیقه 70 توسط امیرحسین صادقی نتیجه را جبران کند.

در ادامه بازی تیم پیام خراسان بار دیگر توسط مطوری در دقیقه 72 به گل رسید اما فراز فاطمی در دقیقه 80 بازی را به تساوی 2 بر 2 کشاند. در لحظات تلف شده نیمه دوم و در حالی که در دقیقه 93 فراز فاطمی گل سوم مس را نیز وارد دروازه پیام کرد، روح الله سلطانی بود که توانست بلافاصله بازی را به تساوی بکشاند.

در دیگر بازی امروز نیز ابومسلم خراسان با نتیجه 3 بر 1 داماش گیلان را شکست داد. در این بازی مختاری در دقیقه 10 (گل به خودی) میثم بائو در دقایق 32 و 59 (پنالتی) گل‌های ابومسلم را به ثمر رساندند و تک گل داماش نیز توسط آدریانو آلوز در دقیقه 12 از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

مقاومت شهید سپاسی شیراز نیز در کرج دست به کاری بزرگ زد و با 2 گل خالقی فر تیم سایپا کرج را با نتیجه 2 بر صفر شکست داد.

تیم راه آهن نیز با گل دقیقه‌ 21 سهراب انتظاری در شیراز ، برق را شکست داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها