قالیباف در دیدار با وزیر امور خارجه استرالیا:

ایرانیان مردمانی صلح طلب هستند

شهردار تهران در دیدار با وزیر امور خارجه استرالیا خاطرنشان کرد: ایران کشوری است که همیشه آماده گفت‌وگو برای رفع سوء تفاهم‌هاست و ایرانیان مردمانی صلح طلب و پیگیر صلح و آرامش جهانی هستند.
کد خبر: ۲۱۱۴۳۰

به گزارش ایسنا، محمد باقر قالیباف که به دعوت رسمی رییس انجمن شهرداران جهان در سیدنی حضور پیدا کرده بود، در پاسخ به دعوت وزیر امور خارجه استرالیا برای بحث و گفت‌وگو پیرامون مسایل و مباحث میان دو کشور با "استیفن اسمیت" دیدار کرد.

قالیباف در این دیدار خطاب به وزیر امور خارجه استرالیا گفت: تهران به عنوان شهری که بسیاری از مسیرهای توسعه را آغاز کرده هم اکنون می‌تواند محلی برای گفت‌وگو و مذاکره میان شهروندان و مدیران شهری دنیا باشد.

شهردارتهران با تاکید بر این که امیدوار است دولت استرالیا با تحرک و استقلال عمل برای تحقق صلح و آرامش در منطقه خاورمیانه ایفای نقش کند، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی که علاوه بر تبیین سیاست‌های کلان و رهبری کشور، رهبری امور مذهبی را نیز برعهده دارند، بارها تاکید کرده‌اند اساسا حرکت به سمت تولید سلاح‌های کشتار جمعی و یا هسته‌یی در تضاد با فرامین و توصیه‌های دین مبین اسلام است، بنابراین دنیا باید به این باور برسد که این امر یک باور جدی میان ایرانیان است.

قالیباف با تاکید بر این که می‌توان با اتخاذ روش‌های فعالانه در جهت جلب اعتماد بین‌المللی حرکت‌های مفیدی صورت داد، تصریح کرد: تعلیق غنی‌سازی یک‌بار به صورت داوطلبانه توسط جمهوری اسلامی ایران به اجرا درآمد اما دیدید که در نگاه بهانه‌جویان تغییری ایجاد نشد و باز هم فشار بر مردم ایران افزایش یافت.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: امروز مردم ایران برای دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌یی هم نظر هستند و همه دنیا باید بدانند که این مسئله وجه مشترک مردم و مسوولان ایران است و نمی‌توان آن را با فشار و تهدید تغییر داد.

درجریان این دیدار استیفت اسمیت، وزیر امورخارجه استرالیا با اشاره به روند مطلوب توسعه پایتخت ایران تصریح کرد: قطعا اهالی تهران برای سرعت قابل توجه حرکت‌شان در جهت پیشرفت و توسعه ارزش قائلند.

اسمیت ابراز امیدواری کرد که بتواند تهران جدید را از نزدیک مشاهده کند و افزود: به اعتقاد ما تهران ظرفیت ایفا کردن نقش جدی در منطقه خاورمیانه را دارد.

قالیباف هم‌چنین دیدارهای جداگانه‌ای با مشاور نخست وزیر استرالیا در امور امنیت ملی و هم‌چنین دکتر کوپا، معاون وزیر امور خارجه استرالیا داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها