حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به دنبال این گزارش، دستور قضایی از سوی دادسرای استان گلستان صادر و با بررسی و تحقیقات مقدماتی مشخص شد در پی تیراندازی ماموران مرزبانی کشور ترکمنستان 2 نفر از اتباع ایرانی بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست دادهاند و یک نفر دیگر بشدت مجروح شده است.
با بررسی و تحقیق در این زمینه، دستور انتقال اجساد این دو ایرانی به کشور صادر شد و دیگر فرد مجروح نیز در بیمارستان بستری است.
متلاشی شدن باند اوباش
گزارش دیگری نیز حاکی است که اعضای یک باند مخوف از اراذل و اوباش در شهرستان گنبدکاووس که دارای سوابق متعدد کیفری هستند دستگیر شدند.
یزدانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گنبد کاووس با اشاره به این موضوع گفت: با توجه به امنیت اجتماعی مردم و توسعه پایدار آن و برخورد با متجاوزان به حقوق مردم و به دنبال چند فقره گزارش مردمی و مسوولان نیروی انتظامی به دادستانی مبنی بر فعالیت یک باند تبهکاری در این شهرستان و سلب آسایش از مردم، موضوع با دستور ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت. سرانجام پس از شناسایی اعضای 14 نفری این باند که متشکل از متهمان سابقهدار بودند، مخفیگاه این افرادشناسایی شد و در 2 مرحله عملیات ویژه باند موصوف متلاشی و با دستگیری 14 متهم، 13 نفر از آنها با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.
دادستان گنبدکاووس تصریح کرد: این متهمان به دلیل ارتکاب جرایم مختلف از جمله مزاحمت برای نوامیس مردم، اخلال در نظم عمومی، ایراد ضرب و جرح عمومی، سرقتهای مکرر، تمرد از ماموران و تخریب اموال عمومی و ... در بازداشت به سر میبرند و پرونده آنها بزودی پس از صدور کیفر خواست به دادگاه ارسال خواهد شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....