زمین‌لرزه ‌1/7 ریشتری در مجمع‌الجزایر تونگا

موسسه زلزله شناسی مجمع الجزایر تونگا زلزله‌ای به قدرت ‌1/7 دهم ریشتر را به ثبت رساند. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات این مجمع الجزایر اعلام کردند: یک زلزله به قدرت ‌1/7 دهم ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین امروز یکشنبه حوالی ساعت پنج صبح به وقت محلی روی داد که بر اثر آن چندین ساختمان و منزل مسکونی آسیب دیدند.
کد خبر: ۲۱۰۱۷۵

موسسه لرزه نگاری آمریکا، مرکز این زمین لرزه را در ‌150 کیلومتری جنوب شرقی «نوکوآ آلوفا» در تونگا و در عمق ‌32 کیلومتری اقیانوس آرام جنوبی اعلام کرد.

همچنین موسسه لرزه نگاری هاوایی اعلام کرد: احتمال بروز سونامی وجود دارد؛ چرا که مرکز این زمین لرزه در ‌96 کیلومتری اقیانوس آرام روی داده است. این زمین لرزه حدود دو دقیقه به طول انجامیده است.

همچنین مقامات کشور استرالیا اعلام کردند: نواحی از نیوزلند در استرالیا و هاوایی به علت این زمین لرزه تکان‌های شدیدی خوردند.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها