انجمن روانپزشکان ایران:

معاونت سلامت روان ایجاد شود

دکتر پرویز مظاهری دبیر انجمن روانپزشکان ایران از درخواست این انجمن مبنی بر تشکیل معاونت سلامت روان از سوی وزارت بهداشت خبر داد.
کد خبر: ۲۰۹۷۹۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن روانپزشکان ایران ، دکتر مظاهری با بیان این مطلب افزود: این پیشنهاد با خدف حل مشکات روانی- اجتماعی مردم و کاهش آمار ابتلا به انواع اختلالات روانی به وزیر بهداشت و درمان ارایه شده است.

وی اظهار داشت: هم اینک اداره سلامت روان در وزارت بهداشت مسئولیت دارد موارد فوق را عهده دار است که با تبیل آن به معاونت سلامت روان امکانات و بودجه آن افزایش می یابد.

دبیر انجمن روان پزشکان ایران با تاکید بر اینکه تشکیل این معاونت سبب می شود در کنار تربیت متخصصان روان پزشکی بودجه بیشتری به دانشگاه ها به منظور انجم فعالیت های پژوهشی تخصیص یابد، گفت: مسئله تامین داروهای روان پزشکی مورد نیاز بیماران نیز با تشکیل این معاونت مرتفع خواهد شد.

مظاهری با انتقاد از تعدد مراکزی که هم اکنون متولی بخش سلامت روان در کشور هستند، تصریح کرد: وزارت بهداشت سازمان بهزیستی، شهرداری و بخش خصوصی که برخی اقدامات مثبتی هم در این زمینه انجام داده اند، خود را متولی امر سلامت روان در کشور می دانند این در حالی است که وجود چند متولی موجب شده مسئله بهداشت روان در کشور عقیم بماند.

دبیر انجمن روانپزشکان ایران انجام فعالیت موازی، هدر روی منابع و نبود انسجام در بخش مدیریت را از عمده ترین پیامدهای وجود متولی های مختلف برای بخش سلامت روان در کشور برشمرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در طول سال تنها یک هفته به مساله مهم بهداشت روان که ارتباط تنگاتنگی با زندگی مردم دارد، اختصاص داده شده، تصریح کرد: اهمیت بهداشت روان تا بدان جاست که اولویت دادن به آن سبب کاهش ابتلا به سایر بیماری های روحی و جسمی می شود.

دکتر مظاهری احترام به شخصیت خود و دیگران شناخت محدودیت های خود و دیگران، زندگی کردن در زمان حال، تحمل شرایط بحرانی و استرس زا و تسلیم نشدن به این شرایط، مسئولیت پذیری وانگ زدایی از بیماران رانی از مهمترین محورهای بهداشت روان برشمرد.

دبیر انجمن روان پزشکان ایران پیشنهاد کرد با توجه به اهمیت بهداشت روان در کشور یک سال به نام بهداشت روان اختصاص داده شود تا دست اندرکاران این حوزه بتوانند با برنامه ریزی صحیح و دقیق اقدامات موثری را انجام دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها