17 غیرنظامی درحمله ناتو در افغانستان کشته شدند

حمله موشکی روز پنجشنبه نیروهای ناتو به ساختمانی مسکونی در ولایت هلمند افغانستان با کشته شدن بیش از 17 غیرنظامی همراه بود.
کد خبر: ۲۰۹۶۴۳
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "داود احمدی"، سخنگوی حاکم ولایت "هلمند" اظهار داشت: بر اثر حمله موشکی به ساختمانی در منطقه "ناد علی" این ولایت که سه خانواده افغان در آنجا ساکن بودند، 17 غیرنظامی کشته شدند.

وی افزود: زنان و کودکان در جمع کشته‌های این حادثه هستند و هنوز دقیقا معلوم نیست که حمله هوایی بوده یا انفجار خمپاره‌ای صورت گرفته است.

احمدی توضیح نداد که این حمله از سوی نیروهای بین‌‌المللی یا نیروهای امنیت افغان یا طالبان صورت گرفته است.
اما اهالی این منطقه عصر دیروز با ابراز خشم فراوان و محکوم کرده این بمباران تاکید کردند: نیروهای بین‌المللی عامل حمله بوده و شمار کشته‌ها به 25 تن رسیده است.

"عبدالرحیم"، یکی از اهالی این منطقه گفت: 25 نفر در این حمله کشته شدند و برای نشان دادن اعتراض خود به حملات نیروهای اشغالگر اجساد 16 تن را به مقابل دفتر حاکم ایالت هلمند انتقال دادیم.

نیروهای بین‌المللی کمک کننده به استقرار امنیت در افغانستان وابسته به پیمان آتلانتیک شمالی(ایساف) اعلام کردند درباره این مساله تحقیق می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها