باز هم قصه نامادری سنگدل؛ این بار در آمریکا

پدر و نامادری دختری 14 ساله آنقدر به او آب و غذا ندادند که وزن دخترک به کمتر از 22 کیلوگرم رسید.
کد خبر: ۲۰۹۰۴۲

به گزارش آسوشیتدپرس از سیاتل، سخنگوی دادستان سیاتل گفت: در صورت اثبات اتهام بدرفتاری جان پومه‌روی، پدر 43 ساله و ربکا لانگ، همسر 44 ساله او  ممکن است به 4 سال زندان محکوم شوند.

دخترک در ماه اوت که همسایه‌ای ماجرا را به مسوولان خبر داد از این زوج گرفته شد. لانگ گفت به علت بدرفتاری دخترک مصرف آب او را محدود کرده بود.

او گفت در 4 سال گذشته در خانه‌اشان به این دختر و برادر 12 ساله او درس می‌داده و اجازه نمی‌داده به مدرسه بروند. دختر که طول قدش حدود 140 سانتی‌متر است گفت نامادری هر روز غذایی ناچیز و فقط نصف یک فنجان کوچک آب به او می‌داد. او گفت نامادری سنگدل موقع مسواک زدن مراقبت می‌کرد تا او آب اضافی نخورد.

دخترک دچار سوءتغذیه و کم‌آبی شدید بود و 2 هفته در بیمارستان بستری شد و دندانپزشکان 6 دندان او را به دلیل خرابی شدید درآوردند. وزن بدن او در مدت کوتاهی پس از آزادی 9 کیلوگرم بیشتر شد. وزن و قد برادر 12 ساله طبیعی بود.
پدرخوانده (جدید)‌ دخترک گفت او به مدرسه خصوصی می‌رود و دوستانی پیدا کرده است.

پومه‌روی که مهندس نرم‌افزار رایانه است در دهه 1990 از مادر دخترک طلاق گرفته بود. پلیس گفت این زوج به دو سگ خود خوب غذا می‌دادند و اخیرا آنها را نزدیک دامپزشک برده بودند. ماموران خدمات مراقبت از کودکان در سال 2005 نامادری را تحت مشاوره قرار داده بودند. چون آن وقت هم وزن دخترک کمتر از حد عادی بود.

دخترک به پلیس گفت زمستان بخار پشت شیشه‌ پنجره را بانی می‌مکید تا تشنگی خود را برطرف کند.

پدر دخترک گفت: از اختلاف بین دختر و همسرش نگران بود، اما خیال می‌کرد با هم کنار خواهند آمد.

نام دخترک و علت بدرفتاری با او اعلام نشده است.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها