تماس سارقان در مجلس عروسی‌

آقای داماد! مبارک است اموال شما را سرقت کردیم‌

گروه حوادث: 2 مرد جوان که به بهانه حضور در مجلس عروسی، هدایای عروس و داماد را به سرقت برده بودند، دستگیر شدند. دادیار سلیمی مقدم بازپرس شعبه هشتم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 2 تهران، با اشاره به دستگیری سارقان هدایای عروسی یک زوج جوان تهرانی روز گذشته به «جام‌جم» گفت: شامگاه چهارشنبه گذشته داماد جوانی به مرکز پلیس تهران مراجعه و از سرقت هدایای عروسی‌اش خبر داد و گفت: مراسم عقد و عروسی من در باغی حوالی چیتگر برگزار شد، پس از پایان مراسم، هدایای دریافتی از اقوام و خانواده‌هایمان که شامل سکه، طلا، چک‌پول و پول نقد به ارزش 15 میلیون تومان را داخل کیف سامسونتم گذاشتم و آن را در حضور پسرخاله همسرم، داخل خودروی خود که حوالی باغ متوقف شده بود، قرار دادم تا پس از پایان مراسم، هدایا را به منزلمان ببریم.
کد خبر: ۲۰۸۶۱۵

وی افزود: هنگام خوردن شام، مردی ناشناس با تلفن همراهم چند مرتبه تماس گرفت و ادعا کرد که کیف سامسونت هدایا را به سرقت برده است و بعد با گفتن آقا داماد عروسی‌ات مبارک، مکالمه‌اش را قطع می‌کرد.

هدایای 15 میلیون تومانی در شب عروسی سرقت شد

شاکی ادامه داد: ابتدا به حرف‌هایش توجهی نکردم اما دقایقی بعد برای این‌که مطمئن شوم، به سمت خودروی پرایدم رفتم و پس از باز کردن در صندوق عقب متوجه شدم هدایا به سرقت رفته است. وقتی غیبتم در مجلس عروسی طولانی شد، همسرم و مهمانان به سراغم آمدند و متوجه سرقت هدایا شدند.

به دنبال این شکایت، ماموران انتظامی تهران به محل سرقت اعزام شدند و تحقیقات ویژه‌ای را برای دستگیری سارق و همدستان وی آغاز کردند.

دوربین‌های مداربسته بانک تصویر سارقان را لو داد

دادیار سلیمی‌مقدم ادامه داد: در ادامه تحقیقات، ماموران آگاهی پی بردند مردی که به داماد جوان از سرقت هدایای عروسی خبر داده است، از مقابل بانکی در حوالی ستارخان تماس گرفته است. با به دست آمدن این اطلاعات، ماموران به بانک فوق عزیمت کردند و با هماهنگی مسوولان بانک، به بررسی از دوربین مداربسته نصب شده در بیرون بانک پرداختند که معلوم شد 2 جوان با یک دستگاه پراید مقابل بانک توقف کرده‌اند و چندین مرتبه از خودرو پیاده و با فردی مکالمه تلفنی داشته‌اند. با مشخص شدن تصویر سارقان، جستجو برای یافتن آنها آغاز شد.

ردپای یک آشنا در سرقت

ماموران که احتمال می‌دادند 2 جوان سارق با عروس و داماد آشنایی داشته باشند، تصاویر به دست آمده از آنها  را به زوج جوان نشان دادند که آنها، یکی از سارقان را مورد شناسایی قرار دادند و مشخص شد مرد سارق، یکی از اقوام داماد است.

با فاش شدن هویت یکی از سارقان، وی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دستگیر شد.  با انتقال متهم به مرکز پلیس، وی ابتدا سرقت هدایای عروس و داماد جوان را انکار کرد و گفت: پراید دختر مورد علاقه‌اش را امانت گرفته تا همراه دوستم به عروسی شاکی برود و از سرقت هدایای آنها  بی‌اطلاع است.

به دنبال اظهارات متناقض متهم، دوست وی هم دستگیر و در بازجویی‌های پلیسی گفته‌های وی را تایید کرد.
بنابراین گزارش، متهمان با قرار قانونی از سوی دادیار سلیمی‌مقدم رئیس شعبه هشتم دادسرای ناحیه 2 تهران روانه بازداشتگاه پلیس شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها  ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها