صدور 390 هزار تن کالا از گمرک بیله سوار مغان

رییس گمرک بیله سوار مغان گفت: امسال 390 هزارتن کالا به ارزش 573 میلیون و 581 هزار دلار از طریق این گمرک به خارج از کشور صادر شده است.
کد خبر: ۲۰۸۵۵۷

صادق نامدار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان صادرات از نظر وزنی 161 درصد افزایش دارد.

وی گفت: عمده ی این کالاها مصنوعات پلاستیکی، فرآورده های کشاورزی، محصولات فولادی، مصالح ساختمانی، پوشاک و دیگر مصنوعات صنعتی است که به کشورهای اروپایی، آسیای میانه و قفقاز صادر شده است.

وی افزود: امسال 19 هزار و 166 تن کالا از جمله سبوس گندم، پنبه دانه، کنجاله پنبه دانه و آهن آلات از طریق گمرگ بیله سوار وارد کشور شده است.

نامدار، ارزش واردات کالا از گمرک بیله سوار را دو میلیون و 975 هزار دلار ذکر کرد و گفت: این میزان از نظر وزنی هشت درصد و از نظر ارزشی 27 درصد افزایش دارد.

شهرستان بیله سوار مغان با 55 هزار نفر جمعیت در شمال اردبیل و در منطقه مرزی با جمهوری آذربایجان واقع است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها