5 جلسه تمرین تا بازی با کره‌شمالی‌

تیم ملی که طی 2 روز گذشته 2 جلسه تمرینی را در کردان کرج و کمپ تیم‌های ملی برگزار کرده است، تا قبل از بازی با کره شمالی 5 جلسه تمرینی و یک بازی تدارکاتی انجام خواهد داد.
کد خبر: ۲۰۸۰۱۰

اعضای تیم ملی ساعت 30/10 امروز در کمپ تیم ملی تمرین می‌کنند، اما از تمرین عصرگاهی خبری نیست؛ چراکه تیم ملی در یک بازی تدارکاتی به مصاف پیکان خواهد رفت. این بازی ساعت 16 در کمپ تیم‌های ملی برگزار می‌شود. فردا تیم ملی صبح و بعدازظهر تمرین می‌کند. دوشنبه و سه‌شنبه هم ملی‌پوشان صبح‌ها استراحت می‌کنند و فقط یک جلسه تمرین در برنامه گنجانده شده است.

لژیونرها کامل می‌شوند

امروز و با اضافه شدن رسول خطیبی به تمرینات، جمع لژیونرهای تیم ملی کامل خواهد شد. جواد نکونام،‌ مهدی مهدوی‌کیا و مسعود شجاعی روز پنجشنبه در تمرین تیم ملی حضور یافتند و فریدون زندی نیز به دلیل حضور در مسابقات فوتبال قبرس دیروز به تیم ملی ملحق ‌شد. رسول خطیبی هم که شب گذشته در لیگ امارات بازی کرد، امروز به عنوان آخرین لژیونر خود را به مربیان تیم ملی معرفی می‌کند.

وضعیت ایده‌آل ملی‌پوشان‌

پزشک تیم‌ملی، وضعیت ملی‌پوشان را پیش از دیدار با کره‌شمالی ایده‌آل توصیف می‌کند. دکتر خانلری در خصوص وضعیت بازیکنان تیم‌ملی می‌گوید: «سیدجلال حسینی و مهدی رحمتی با مصدومیت جزئی مواجه‌اند، اما این مصدومیت جدی نیست و آنها برای دیدار با کره‌شمالی مشکلی ندارند. خوشبختانه وضعیت بازیکنان تیم‌ملی بسیار خوب است و مشکلی به لحاظ مصدومیت جدی و آسیب‌دیدگی در نزد بازیکنان تیم‌ملی وجود ندارد.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها