در مراسم بزرگداشت آقابزرگ تهرانی عنوان شد

ضرورت توجه بیشتر جامعه شیعی به کتاب شناسی‌

گروه فرهنگ و هنر: مراسم بزرگداشت آیت‌الله حاج شیخ آقابزرگ تهرانی و یکصدمین سال آغاز تألیف «الذریعه الی تصانیف الشیعه» شامگاه یکشنبه در محل انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد. به گزارش ایسنا، مهدی محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، شیخ آقابزرگ تهرانی را در آشنایی و نقادی حدیث و روایت دارای نبوغ دانست و افزود: شاگردان و مخاطبان آثار ایشان بهتر می‌توانند عظمت کارش را دریابند. ایشان در کتاب «الذریعه الی تصانیف الشیعه» حدود 800 اجازه‌ نقل حدیث را ذکر می‌کند؛ چون موضوع احادیث بسیار اهمیت دارد.
کد خبر: ۲۰۶۲۱۶

همچنین در این مراسم، حجت‌الاسلام شیخ رضا مختاری تصریح کرد: اهمیت کتاب «الذریعه الی تصانیف الشیعه» وقتی روشن می‌شود که می‌بینیم آن اهتمامی که به کتاب‌شناسی امروز در جامعه وجود دارد، در گذشته وجود نداشته  است .

این کتاب‌شناس، وجود خطا و اشتباه را در کاری با این گستره وسیع، طبیعی دانست و در ادامه، با انتقاد از بی‌توجهی جامعه شیعی نسبت به کتاب‌شناسی، تصریح کرد: متأسفانه کار ایشان در جنبه‌ کتاب‌شناسی و شخصیت‌شناسی ادامه نیافت و متأسفانه باید گفت پس از گذشت 40 سال از رحلت ایشان، هنوز بسیاری از آثارش چاپ نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها