یک نماینده مجلس:

دولت و مجلس میثاق‌نامه امضا می‌کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از احتمال امضای میثاق بین مجلس و دولت برای پیشبرد اهداف نظام و وحدت بین دو قوه خبر داد.
کد خبر: ۲۰۵۴۸۹

«سید حسین نقوی حسینی» امروز دوشنبه درباره نتایج نشست مشترک دولت و مجلس در گفتگو با ایرنا، به نقل از محمدرضا رحیمی معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: پیشنهاد ما بستن میثاق محکمی بین مجلس و دولت برای پیشبرد اهداف نظام و وحدت بین دو قوه است.
وی تصریح کرد: علی لاریجانی رییس مجلس نیز با تایید این موضوع گفت که مجلس آماده بستن این میثاق است.
به گفته این نماینده مجلس، رییس مجلس بهترین میثاق بین مقننه و مجریه را قانونگرایی و تلاش بر اجرای مصوبات خانه ملت عنوان کرد.
وی در ادامه با اشاره به سخنان رییس جمهوری در این نشست، خاطرنشان کرد: رییس جمهور در بخش نخست سخنان خود با ارایه نمودار آماری، به مقایسه تعهد دولت نهم به اجرای قوانین مصوب مجلس نسبت به دولت های گذشته پرداخت.

نقوی حسینی افزود: دکتر احمدی نژاد با ذکر عنوان و تعداد قوانینی که در دولت های گذشته مصوب شده و به اجرا در نیامده با قوانینی که در دوره دولت نهم مصوب و اجرا نشده به این نتیجه رسید که این دو آمار فاصله بسیار زیادی دارند و دولت نهم در اجرای قوانین از دولت های گذشته پایبندی بیشتری داشته که در پی این توضیحات نمایندگان نیز قانع شدند.

به گفته این نماینده مجلس، رئیس جمهور در سخنان خود در این نشست از حضور داوطلبان مختلف در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آتی استقبال کرده و خطاب به علی لاریجانی از وی خواست که در این رقابت ها حضور یابد.

نقوی حسینی افزود: لاریجانی نیز در سخنانی خطاب به هیات دولت گفت که از دولت اصولگرا انتظار بیشتری در اجرای قوانین مصوب مجلس وجود دارد و از وزرا هم خواست تا نسبت به تذکرات مجلس مسولانه تر و قوی تر پاسخگو باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به نقل از وزیر اقتصاد که در این نشست سخن گفته بود اعلام کرد که طرح تحول اقتصادی تا آخر مهر ماه برای ارایه به مجلس و طبعا عموم مردم آماده می شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها