پیشنهاد اولمرت به عباس:

دره غور اردن درازای 3 شهرک در کرانه باختری

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی امروز‌ (یکشنبه) اعلام کرد، ایهود اولمرت درازای در اختیار داشتن سه شهرک اصلی در کرانه باختری توسط اسراییل، پیشنهاد دادن اختیار تام دره غور اردن به فلسطینی‌ها را مطرح کرده است.
کد خبر: ۲۰۵۴۱۹
 به گزارش ایسنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تحت این توافقنامه اسراییل اجازه‌ خواهد داشت تا شهرک‌های آریل، معاله ‌آدومیم و منطقه گوش‌اتزیون را در اختیار بگیرد.

ایهود اولمرت نخست وزیر مستعفی رژیم صهیونیستی، اخیرا در چند نشست پشت‌ درهای بسته با محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین حضور یافته بود.

گزارش‌ها حاکی از این است که اولمرت و عباس بر سر تعیین مرزها به توافق نزدیک شده‌اند، اما نتوانستند در مورد مسایلی همچون امور پناهندگان و بیت‌المقدس به توافق کامل برسند.

اولمرت پیشنهاد این توافق را در حالی مطرح کرده که وی به عباس گفته است تا زمانی که ثبات کامل در فلسطین اشغالی برقرار نشود این توافق اجرا نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها