مورالس:

آمریکا تروریسم را در بولیوی محکوم نکرده است

رئیس جمهوری بولیوی در مجمع عمومی سازمان ملل، آمریکا را به خاطر محکوم نکردن اقدام تروریستی در کشورش سرزنش کرد و گفت که ناآرامی‌ها در کشورش از سوی آمریکا ترغیب می‌شود.
کد خبر: ۲۰۴۵۰۰

به گزارش فارس ، رابطه "اوو مورالس" چپ‌گرا با آمریکا به شدت به تیرگی گراییده و با اخراج سفیر آمریکا از این کشور در ماه گذشته میلادی به اوج وخامت خود رسید.

بولیوی سفیر آمریکا را حامی ناآرامی‌ها در این کشور توصیف کرد که باعث شد تا کنترل نیمی از این کشور برای مدتی از دست مورالس خارج شود.

وی که در مجمع عمومی سازمان ملل سخن می‌گفت، تصریح کرد: «آمریکای لاتین این اقدام تروریستی را محکوم کردند اما آمریکا این کار را نکرد.»

مورالس به تمجید از اتحادیه کشورهای آمریکای لاتین پرداخت که با 12 عضور در ماه مه امسال تشکیل شد. وی ادامه داد این گروه می‌تواند به عامل برای امیدواری برای انسانیت بدل شده و به عنوان جایگزینی برای سازمان کشورهای آمریکایی بدل شود.

سازمان‌ کشورهای آمریکایی متشکل از 35 کشور است و مقر آن در واشنگتن قرار دارد.

مورالس که قصد دارد سفارت خاورمیانه‌ای این کشور را از قاهره به تهران منتقل کند همچنین بر رابطه بولیوی و ایران تاکید کرد.

وی همچنین در این سخنرانی سرمایه‌داری [کاپیتالیسم] را دشمن بشریت خواند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها