از فردا آغاز می‌شود،

نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل

نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد از فردا (سه‌شنبه) با بحث درباره‌ مناقشاتی چون اوضاع بحرانی جهان، بازگشت تنش بین شرق و غرب پس از بحران بوجود آمده در قفقاز و بحران اقتصادی فراگیر در جهان آغاز خواهد شد.
کد خبر: ۲۰۳۸۷۶
به گزارش ایسنا ، مجمع عمومی سازمان ملل متحد که هفته‌ گذشته رسما آغاز به کار کرد، با حضور بیش از 120 تن از روسا و رهبران کشورهای جهان طی نشست‌های متعدد به بررسی مسایل و بحران‌های پیچیده بین‌المللی از جمله گرجستان، بحران خاورمیانه، پرونده هسته‌یی ایران، اوضاع کوزوو و دارفور خواهد پرداخت.

همچنین با توجه به افزایش جنون آمیز قیمت مواد غذایی و انرژی در جهان، بررسی اهداف و برنامه‌ی هزاره سوم جهت کاهش فقر در جهان از دیگر موضوعات مورد مناقشه در این نشست‌ها است.

قرار است نشستی نیز در خصوص رشد و توسعه در آفریقا به عنوان تنها قاره‌ای که کمترین اهداف برنامه‌ی هزاره سوم را محقق ساخته است، برگزار شود.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه هم چنین شاهد سخنرانی جورج بوش به عنوان رییس جمهور ایالت متحده آمریکا و نیکلا سارکوزی همتای فرانسو‌ی‌اش به عنوان رییس دوره‌ای اتحادیه اروپا خواهد بود. بعد از ظهور روز سه‌شنبه نیز محمود احمدی نژاد رییس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی خواهد کرد.

روز جمعه نیز نشست کمیته‌ چهار جانبه صلح در خصوص خاورمیانه با حضور آمریکا، سازمان ملل متحد، روسیه و اتحادیه اروپا و با هدف تلاش جهت تداوم روند صلح بین فلسطین و اسراییل برگزار می‌شود.

دیپلمات‌های بین‌المللی هم چنین پیش بینی کردند که تلاشهای دیپلماتیک گسترده‌ای در خصوص درخواست‌های مکرر اتحادیه آفریقا و اتحادیه عرب در خصوص تعلیق اتهامات دادگاه جنایی لاهه علیه عمر البشیر رییس جمهور سودان صورت گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها