محمود جعفری:

رجاء به دنبال کاهش وابستگی به یارانه‌های دولتی است

در سال جاری با کاهش و منطقی کردن هزینه‌ها با توجه به هدف افزایش جابه‌جایی حدود 3 میلیون نفر نسبت به گذشته، باید وابستگی به یارانه‌های دولتی را کاهش دهیم.
کد خبر: ۲۰۳۴۸۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت رجاء محمود جعفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت قطارهای مسافری رجاء در جمع مدیران بخش‌های اجرایی ، فنی و رؤسای نمایندگی رجاء در نواحی افزود : برای رسیدن به این اهداف و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به هموطنان ، رضایت کارکنان باید یکی از مهمترین تفکرات و برنامه‌های مدیران باشد.

وی به برنامه‌ریزی این شرکت برای افزایش درآمدها با رویکرد کاهش وابستگی به یارانه دولتی در سال جاری اشاره و ابراز امیدواری کرد که حدود 27 درصد از هدف موردنظر طی امسال تحقق یابد.

رئیس هیئت مدیره رجاء بر ضرورت صرفه جویی در هزینه ها و تعدیل و منطقی کردن آن تاکید  کرد و گفت: رسیدن به هدف مذکور کاستن از کیفیت و خدمات نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها