پس از مدتی معلوم شد که ظاهرا عصاره این گیاه میتواند سطح قند خون را پایین آورده و فعالیت آنزیمی که مربوط به افزایش ناراحتیهای ناشی از دیابت است، متوقف کند.
با این حال پژوهشگران با دستیابی به این نتایج امیدوار شدهاند که بتوانند از این گیاه داروهای ضد دیابت تولید کنند.
دکتر ویکتوریا کینگ که در این تحقیقات حضور داشته خاطرنشان ساخت: قبل از این که ما بتوانیم به هر نوع نتیجه قطعی و مسلم درباره نقش چای بابونه در مقابله با مشکلات مربوط به دیابت دستیابیم باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.
آمارها نشان میدهد که موارد ابتلا به دیابت نوع دوم که بالاخص مربوط به چاقی میشود در سراسر جهان رو به افزایش است.
با وجود نتایج به دست آمده متخصصان انستیتو دیابت انگلیس به بیماران در مورد هرگونه اقدامی در این زمینه هشدار دادند پژوهشگران به مطالعات بیشتر برای رسیدن به نتایج قطعی و علمیتری نیاز دارند.